вівторок, 30 червня 2009 19:58

Олександр Рибак співав під фонограму

Автор: фото з сайту www.telekritika.ua
  Переможець Євробачення Олександр Рибак із Норвегії за лаштунками гала-концерту ”Україна має талант” розмовляє із художницею із Євпаторії Ксенією Сімоновою, яка отримала мільйон гривень за перемогу в шоу
Переможець Євробачення Олександр Рибак із Норвегії за лаштунками гала-концерту ”Україна має талант” розмовляє із художницею із Євпаторії Ксенією Сімоновою, яка отримала мільйон гривень за перемогу в шоу

Переможець конкурсу Євробачення, норвезький співак 23-річний Олександр Рибак, у п"ятницю виступив на гала-концерті телешоу "Україна має талант". В Інтернеті пишуть, що отримав за це гонорар $30 тис. Однією з умов його райдеру була відсутність у меню молочних страв.

В аеропорту "Бориспіль" артиста зустрічали 10 машин, дві з них — міліцейські. Рибак відмовився сідати у лімузин і поїхав разом зі своєю командою в мікроавтобусі.

Перед шоу журналістам роздають візитівки Рибака. У них зазначено, що зріст співака — 1,83 м, вага — 70 кг, улюблена пісня — полька від інтернет-виконавиці під псевдонімом Холлі-Доллі. А найприємніший ритуал — поцілунок у щоку.

Олександр Рибак виходить на сцену після пародії на нього миколаївського міліціонера Віталія Юрченка, 32 роки.

— Олександр за лаштунками розповідав, що це перша пародія на нього, — говорить переможниця шоу "Україна має талант" 24-річна Ксенія Сімонова. — Не знаю, чи йому сподобалося, але всміхався й аплодував. Після шоу підійшов до актробатичного дуету "АртВан" із Києва — Івана Сиворакшина та Артема Панасюка. Щось захоплено їм говорив.

На сцені Рибак скаржиться, що в залі задушливо. Виконує три пісні, зокрема й "Казку", з якою переміг на Євробаченні.

— Странная у вас программа. Вроде бы все вживую, а выступать нужно было под фонограмму, — каже ведучій шоу Оксані Марченко, 36 років. Та знічується.

Після шоу співак поїхав до ресторану. Але попоїсти не встиг, бо поспішав на літак. Салат "Цезар", фрукти і мінеральну воду забрав із собою.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Рибак співав під фонограму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі