четвер, 03 квітня 2008 18:49

Олег Відов захворів після похорону мачухи

  Олег Відов емігрував до Америки 1978 року
Олег Відов емігрував до Америки 1978 року

Актор 64-річний Олег Відов потрапив до реанімації однієї з московських клінік. Наприкінці 1970-х артист емігрував до Америки, живе в Малібу неподалік Лос-Анджелеса. До Росії приїхав на похорон мачухи. Кажуть, він її любив.

— Олег простудився на кладовищі, а потім зліг, — розповідає родичка Ірина.

У нього піднялася температура до 40 градусів. Лікарі діагностували кишкову інфекцію та запалення легень. Артист кілька разів непритомнів.

— Стан у нього важкий, є серйозні проблеми з легенями, — кажуть медики.

Дружина Олега Відова, Джоан Борстен, щодня телефонує з Малібу, цікавиться станом здоров"я чоловіка.

Відова вважають секс-символом радянського кіно. Одна з найвідоміших його ролей — Моріс Джеральд у фільмі "Вершник без голови". Артист був одружений із Наталею Федотовою, донькою генерала КДБ та подругою доньки генсека ЦК КПРС Галини Брежнєвої. У Голлівуді він зіграв радянського міліціонера у стрічці "Червона спека". Партнером Олега Борисовича в картині був  Арнольд Шварценеґґер.

В Америці Відов одружився з продюсеркою та журналісткою Джоан Борстен. Вони створили фірму Films by Jove. Компанія купила у студії "Союзмультфільм" права на закордонний прокат 547 радянських мультфільмів, зокрема, "Їжачок у тумані", "Снігова королева", "Казка про царя Салтана".

У Малібу актор мешкає в аристократичній колонії "Малем" у приміській зоні Лос-Анджелеса. Його найближчі сусіди — співачка Шер, актори Мартін Шин та Барбра Стрейзанд. У подружжя є син Сергій.

Зараз ви читаєте новину «Олег Відов захворів після похорону мачухи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі