четвер, 05 квітня 2007 18:54

Олег Скрипка станцював пасодобль під музику Гімну України

Автор: фото надане прес-службою телеканалу ”1+1”
  Танцівниця Єлизавета Дружиніна й співак Олег Скрипка виконують пасадобль у шоу ”Танці з зірками-2”
Танцівниця Єлизавета Дружиніна й співак Олег Скрипка виконують пасадобль у шоу ”Танці з зірками-2”

Минулої суботи в шоу "Танці з зірками-2" на каналі "1+1" 42-річний співак Олег Скрипка та його партнерка Єлизавета Дружиніна, 22 роки, виконали пасадобль. У музичному супроводі танцю пара використала мотиви Гімну України.

На початку березня Скрипка їздив до Барселони. Хотів подивитися кориду.

— На бій биків Олег не потрапив, бо ще не сезон, — розповідає Дружиніна. — Зате ходив на дискотеки, дивився, як танцюють фламенко. Привіз мені іспанські прикраси. Хотіла одягти їх для пасадоблю, але вони не пасують до сукні. Може, використаю в інших танцях.

Хореографію пасадоблю поставила Єлизавета. Вибір музики  довірили Скрипці. Дружиніна каже, що іспанські ритми чудово поєдналися з українським гімном. Остаточну версію музичного супроводу зробив аранжувальник Олександр Корж.

На паркет Скрипка вийшов із двома червоними прапорами з жовто-чорним орнаментом по краях. Знамена він використав замість традиційного плаща тореадора.

Стрибки Олега з коліна на коліно судді назвали новими елементами в пасадоблі. Вони чимось нагадували гопак.

— Щось схоже Олег побачив у Барселоні, — розповідає Дружиніна. — Головне — не торкатися паркету коліньми. Олегові вдалося залишити ноги без синців.

Єлизавета говорить, що за три місяці занять співак лише двічі наступив їй на ногу.

— На тренуваннях ми не сперечаємося. Олег слухняно виконує всі мої вказівки. Навіть скучно, — жартує жінка.

Цієї суботи Олег Скрипка та Єлизавета Дружиніна танцюватимуть самбу. Партнерка Олега розповіла, що він забракував костюми, які підготувала для нового танцю дизайнерка Христина Бобкова. А Лізі вбрання сподобалося.

— Отже, танцюватиме голим, — каже вона.

Зараз ви читаєте новину «Олег Скрипка станцював пасодобль під музику Гімну України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі