четвер, 02 жовтня 2008 21:22

Оксана не має своєї душі

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Я вийшла заміж за чоловіка, який від першого шлюбу має дитину, — пише Тетяна із Рівненщини. — Гнала його від себе, але кохання перемогло. Одружилися без вінчання — просто розписалися. Відтоді почалися негаразди. Я хворію по-жіночому. Спочатку мала запалення, потім видалили кісту на обох яєчниках. Тепер не можу завагітніти. Можливо, мені поробила чоловікова колишня дружина?"

— Тут страшне закляття, — каже київський біоенергетик Наталя Федорчук, 57 років. — Колишня дружина справді проклинає Віталія. Але її образа безпідставна, бо розлучилися без втручання інших. А ця пара хороша, обоє світлі й чисті.

Наталія Миколаївна дивиться на фото Тетяни та її чоловіка.

— У Тетяни під ногами бачу мокру землю. Знизу догори усе її тіло обплутане негативною енергією, наче нитками. Вони хочуть нахилити Тетяну до землі. У жінки може виникнути хвороба хребта. Раджу Тетяні звернутися до сильного цілителя. Якщо він її почистить, то все зло перейде до тієї, яка проклинає. Тоді хворітиме не лише вона, а й її діти. Вона може померти від хвороби, яку бажала Тетяні.

Скільки житиме з ним — стільки й мучитиметься


"Із чоловіком живемо 18 років, — пише Любов Петрівна із Хмельницької обл. — Відразу почали будувати хату, але вона досі недобудована. Мій чоловік за що не візьметься, нічого не може довести до толку. У нього навіть бажання немає щось робити на обійсті. Маємо двох синів 13 і 18 років. Уся сім"я ходить наче сонна. Удома все валиться із рук, постійні сварки. Вісім років тому в чоловіка з"явилася коханка. Вони зустрічаються й дотепер".

— Тут важке енергетичне поле, — Наталія Федорчук уважно розглядає весільне фото подружжя. — Чоловіка Любові наче взагалі немає. Він живе як привид на землі, за рахунок енергії дружини, тримається за її ауру. Бачу, що в минулому житті він був поліцаєм, убивав людей. Тепер розплачується й несе в свою сім"ю біду. Чоловікові треба важко фізично працювати, молитися світлу й сонцю, просити пробачення. Любов Петрівна невдало вийшла заміж, скільки житиме з ним — стільки й мучитиметься. Зло лягає і на її дітей. Краще із цим чоловіком розлучитися.


"Не можу зрозуміти своє життя, — пише Оксана із м. Монастириська Тернопільської обл. — Народилася 21.05.1976. Радості вдома не бачила. 1994 року з трудом вийшла заміж, народила двоє дітей. Через 10 років розлучилася. 2006-го знову вийшла заміж і знову розлучаюся. Не знаю, в чому справа: кохання наче є, але сімейне життя не виходить. Я почуваюся як гидке каченя, обділене природою".

— Жінка несе родове прокляття, — читає лист біоенергетик. — Оксана стоїть десь у пустоті. Вона не має своєї душі. Все її тіло обплутане павутиною, ніби знаходиться в родовому коконі, який називається "біла вдова". Його напускають люди зі світлими очима, кирпоносі, із кучерявим волоссям. Зазвичай це худі жінки. Якщо до мене на сеанси приходять такі люди, я хворію. Тепер намагаюся не пускати їх у дім. Це штучно створений народ. Химери, які не мають душі, живуть за рахунок душ інших. Їх краще обходити стороною. Оксані треба звернутися до сильного цілителя, який навчить правильно молитися до світла й сонця.

Зараз ви читаєте новину «Оксана не має своєї душі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі