пʼятниця, 18 грудня 2015 05:15

Оксана Надтока відпочивала в санаторії "Ізки"

Автор: ФОТО надане Оксаною Надтокою
  Оксана Надтока з селища Клавдієве-­Тарасове на Київщині купує ”Газету по-україн­ськи” у кіосках
Оксана Надтока з селища Клавдієве-­Тарасове на Київщині купує ”Газету по-україн­ськи” у кіосках

Путівку на 12 днів у санаторій "Ізки", що в Міжгірському районі Закарпаття, виграв від "Газети по-українськи" 35-річний киянин Віктор Баранов. Передплатив видання на 2015 рік і відправив квитанцію на розіграш. Віктор — учасник АТО. Поїхати на відпочинок не зміг, тому просив передати путівку комусь зі своїх військових побратимів.

— Нам зателефонували з редакції, сказали, що дарують путівку на еко-курорт. Мій чоловік Олександр якраз повернувся з Донбасу, — говорить 42-річна Оксана Надтока з селища Клавдієве-Тарасове Бородянського району на Київщині.

Надтоки працюють у Київському університеті Шевченка. 44-річний Олександр — доцент кафедри давньої та нової історії України, Оксана — старший науковий співробітник на кафедрі хімії високомолекулярних сполук.

— Чоловіка до армії мобілізували торік. Служив біля Широкиного, Маріуполя, — розповідає Оксана. — Весь цей час йому було важко фізично. А нам — морально, поки чекали на його повернення. Відпочинок став необхідним для обох. У житті багато де бували, але цього разу хотілося чогось спокійного, подалі від міської суєти. Тому, коли запропонували еко-курорт, погодилися.

— Казкові краєвиди і свіже повітря дали можливість по-справжньому розслабитись. Сподобався персонал, до кожного знаходять підхід. Каталися на конях серед мальовничої природи. Отримали таке задоволення, що ні з чим не порівняти. Ходили на масажі та профілактичні процедури.

— Усе входило у вартість путівки, — додає Оксана. — На території курорту є своя велика пасіка. Там купили додому справжнього закарпатського меду.

"Газету по-українськи" Надтоки читають давно, купують у кіосках.

Зараз ви читаєте новину «Оксана Надтока відпочивала в санаторії "Ізки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі