пʼятниця, 18 листопада 2011 06:30

Оксана Марченко робить уколи Медведчуку

Автор: фото з сайта www.tabloid.pravda.com.ua
  Телеведуча Оксана Марченко з чоловіком Віктором Медведчуком, колишнім керівником Адміністрації президента, біля Британської міжнародної школи у Києві 1 вересня цього року. Тоді у перший клас пішла їхня донька Дарія
Телеведуча Оксана Марченко з чоловіком Віктором Медведчуком, колишнім керівником Адміністрації президента, біля Британської міжнародної школи у Києві 1 вересня цього року. Тоді у перший клас пішла їхня донька Дарія

Телеведуча 38-річна Оксана Марченко веде талант-шоу "Х-фактор". До цього вела два сезони "Україна має талант".

— Прийшла до мене на програму одна сім'я, де хоче співати чоловік, — розповідає Оксана у перерві між зйомками "Х-фактора". — Запитую в його дружини, де він працює. А вона відповідає: "Ніде. Він не хоче працювати, але нам так важко". Коли вона вийшла, кажу йому: "Твоїй дружині дуже важко, але вона тобі нічого не скаже, бо любить і жаліє, але потрібно йти і шукати роботу. В тебе не буде реалізації, якщо ти не думатимеш про свою родину". Був хлопець, який гарно співав. Після виступу так жорстко говорить матері: "Де моя вода? Ти чого не підготувалася?". Я була в шоці. Попросила його змінити тон і своє ставлення до матері, інакше він нічого не досягне.

Оксана вісім років заміжня за 57-річним Віктором Медведчуком, який очолював Адміністрацію президента за Леоніда Кучми.

— Я і Віктор із дуже простих родин. Ми не міряємося, хто скільки важить. Мій чоловік знає, що для мене матеріальні блага неважливі. Взагалі я некомфортно почуваюся в компанії багатих людей. Часом мені здається, що нам немає про що говорити.

Вікторові Оксана народила доньку 7-річну Дарію. Має сина 13-річного Богдана від першого шлюбу з бізнесменом Юрієм Коржем.

— Син недавно запитав: "Мамо, скажи, а навіщо тобі треба робота?". Я відповіла: "Якщо хоча б одній людині треба те, що я роблю, я це робитиму". Почуття реалізованості нікому не завадило, навіть якщо будеш суперзабезпеченою жінкою. Я не б'ю байдики і не тиняюся по магазинах. У дитинстві мріяла стати хірургом. Навіть працювала медсестрою. Ці навики реалізовую у родині. Я єдина людина, яка робить уколи чоловіку. Він не дозволяє це більше нікому.

Син Богдан навчається у школі у Швейцарії.

— Телефонує щодня. Додому приїздить на канікули і на деякі вихідні. Ми з ним любимо говорити про все на світі. У Швейцарії немає шкіл-палаців. Щоб туди потрапити, треба блискуче знати англійську. Син вступив за другим разом. Там спартанські умови. Богдан живе в гуртожитку у кімнаті з чотирма хлопцями. Всі зручності на коридорі. Їдять те, що й усі. Ніхто з ними не носиться. На вихідних відвідує спортивні секції, ходить з групою у гори. Недавно навчився писати музику до фільмів і почав малювати. Але в майбутньому хоче займатися юриспруденцією, як і батько.

Дарія також зайнята дівчинка. Окрім навчання, в неї танці, мова, малювання. Канікули ми з нею проводимо разом — спимо, готуємо, граємося і плаваємо.

Називає себе суворою матір'ю.

— У мене все жорстко. Якщо кажу сину, що він повинен повернутися о такій-то годині, то це не обговорюється. Якщо він запізнюється на 15 хвилин, він попередить і пояснить чому. Віктор навіть м'якший у порівнянні зі мною. Монстр у домі я, бо дуже люблю своїх дітей. Я не квочка, яка просто сидить на яйцях і потім не цікавиться, що з тими курчатами.

Зараз ви читаєте новину «Оксана Марченко робить уколи Медведчуку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі