вівторок, 14 серпня 2007 17:45

Оксана Федорова вийшла заміж за німецького бізнесмена

  Оксана Федорова знімається в кіно. В одній зі стрічок вона грала наречену
Оксана Федорова знімається в кіно. В одній зі стрічок вона грала наречену

29-річна колишня "Міс Всесвіт-2002" росіянка Оксана Федорова вийшла заміж за німецького бізнесмена Філіпа. Весілля відбулося під Мюнхеном у старовинному ресторані. До Німеччини не змогла приїхала мати красуні Олена Олексіївна — кажуть, їй відмовили у візі.

Шлюб наречені зареєстрували за кілька днів до весілля. Перед церемонією Оксана занедужала, кашляла. Лікарі знайшли у неї бронхіт. У весільну подорож молодята поїхали до Лос-Анджелеса.

Останні 5 років Оксана Федорова жила в цивільному шлюбі з пітерським кримінальним авторитетом Володимиром Голубєвим на прізвисько Бармалєй. Він старший від неї на 25 років. Місяць тому красуня збиралася заміж за танцівника Олександра Литвиненка. Він був її партнером у телепроекті "Танці із зірками". Заради нього Оксана покинула Голубєва. Але потім познайомилась з Філіпом.

Титул "Міс Всесвіт" Федорова отримала 2002 року. Але через 4 місяці росіянку позбавили цього звання. Її корону віддали першій віце-міс Джастіні Пасек із Панами. Після конкурсу Оксана Федорова почала стрімко набирати у вазі. Вона поправилася на 7 кг. У пресі писали, що переможниця таємно одружена й вагітна. Ще подейкували, що їй протегує президент Росії Володимир Путін. Фото красуні висіло в його кабінеті.

Оксана Федорова — уродженка Пскова. Жила в Петербурзі, а останні чотири роки в Москві. Вона — лейтенант міліції і ведуча телепрограми "На добраніч, діти".

Зараз ви читаєте новину «Оксана Федорова вийшла заміж за німецького бізнесмена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі