понеділок, 25 червня 2007 15:06

Новий бойфренд Уми Турман — п"яниця

37-річна голлівудська акторка Ума Турман закрутила роман із 30-річним режисером Девідом Уайте. Їх разом із 8-річною донькою Уми Майєю бачили в одному з торгових центрів Лондона. Парочка купила купальник, сарафан, широкополий капелюх для Уми, окуляри для пірнання Майї та сонячні окуляри й ласти Девідові. Турман збирається поїхати разом із донькою і коханим на Мальдіви.

Після покупок режисер та акторка відправилися в лондонський ресторан, де у віп-залі просиділи до півночі. Пара замовила фрукти, шоколад і багато різного вина. Закохані голосно сміялись і танцювали. Ближче до півночі Девід так напився, що впав на підлогу й не дотанцював танок з Умою. Жінка викликала водія. Той відвіз пару додому.

Девід — третій чоловік Уми. Першим був актор Етан Хоук, з яким співачка прожила шість років і має спільних дітей — Майю та 5-річного Лева. З другим, бізнесменом Андре Балазом, зірка прожила три роки. З обома чоловіками, за словами Турман, вона розлучилася через їхню пристрасть до алкоголю.

Зараз ви читаєте новину «Новий бойфренд Уми Турман — п"яниця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі