четвер, 19 лютого 2009 16:56

Ніколаєнко хоче мати двох дітей від мільярдера

Автор: фото: Наталія ЧУБЕНКО
  Із ”Міс Всесвіт” минулого року венесуелкою Дайаною Мендосою власниця конкурсу  ”Міс Україна-Всесвіт” Олександра Ніколаєнко розмовляла англійською
Із ”Міс Всесвіт” минулого року венесуелкою Дайаною Мендосою власниця конкурсу ”Міс Україна-Всесвіт” Олександра Ніколаєнко розмовляла англійською

— Иди, сфотографируйся с самыми красивыми девушками мира, — підштовхує хлопчика років десяти повнувата жінка у столичному ресторані "Чиполіно". У середу оргкомітет конкурсу краси "Міс Україна-Всесвіт" організував там благодійний вечір для вихованців дитячих будинків та шкіл-інтернатів Київської області.

У ресторані накрили солодкий стіл. Зо п"ять десятків дітей бігають залою. 15 фіналісток із розгубленим виглядом купчаться в центрі ресторану. Власниця конкурсу 27-річна Олександра Ніколаєнко та "Міс Всесвіт-2008", венесуелка Дайана Мендоса, 22 роки, запізнюються на 10 хв.

— Приветствуем Сашу, — пошепки підказує фіналісткам директорка конкурсу Ганна Філімонова. Дівчата по черзі ніяково тягнуться до Ніколаєнко, вона кожну обіймає та цілує у щоку. Потім веде дітей до лялькового театру на виставу. Мендоса куйовдить зачіски кільком хлопчикам. Дівчина у джинсах та майці, через плече — стрічка Miss Universe.

Мендосу бере під руку екс-телеведучий Олексій Дівєєв-Церковний, про щось тихо перемовляються англійською. Фотографи та журналісти оточують Олександру Ніколаєнко. Запитують, чи криза відбилася на її житті.

— Економити я не почала, — упевнено відказує Ніколаєнко. — Щоправда, тепер не так часто з"являюся на публічних заходах, тому заощаджую на нових сукнях.

Її чоловік американський мільярдер 72-річний Філ Раффін на благочинну вечірку не прийшов.

— Відпочиває в готелі, бо трохи втомився через різницю в часі, прилетіли його приватним літаком, — Олександра поправляє волосся. На її лівій руці виблискує діамантовий перстень.

— Скільки ваша сім"я має автомобілів?

— Дванадцять, — замислюється. — Чи п"ятнадцять? Я не рахувала. Моя улюблена — "мазераті". Уже стара, час змінювати. Чоловік любить "мерседеси". Їжджу швидко, Філ постійно лякає штрафами. Але поки що штрафують тільки його.

Ніколаєнко вбрана у простору чорну сукню з мереживними рукавами. Подейкують, що жінка вагітна.

— Я не коментую, це особисте, — відмахується Олександра. — Чуток завжди багато, ми з чоловіком на них не зважаємо. Але дітей хочу — щонайменше двох.

Зараз ви читаєте новину «Ніколаєнко хоче мати двох дітей від мільярдера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі