четвер, 12 липня 2007 17:04

Не п"ю, не палю, щирий, добрий, давно розлучений

 
Відгукніться родичі або знайомі Клименка Василя Івановича, 1944 р.н.
Проживав у Семенівському р-ні Чернігівської обл. У 1964 р. закінчив бухгалтерське відділення Сосницького сільськогосподарського технікуму. В армії служив у м. Ленінакані (Вірменія). Фото датоване 13.06.1965 р.
Відгуки чекаємо за адресою: Семенюк К.О., вул. Дзержинського, 99, м. Кролевець, Сумська обл., 41300, тел. (05453) 5 22 39.


Чоловік, 62 роки, середнього зросту, нормальної зовнішності, матеріально забезпечений. Працюю. Інвалід. Освіта вища, не п"ю, не палю, щирий, добрий, давно розлучений. Буду вдячний долі, якщо відгукнеться симпатична, чесна жінка 42–48 років, здатна кохати, згодна на переїзд, яка вірить, що життя можна прожити в щасті. Це я гарантую. Для цього є все: квартира з усіма зручностями й гаряче серце її власника.
Тел. 8(097)834 42 81, Вінницька обл.


Олександр, 40/182/74. Веселий, товариський, люблю спорт, поезію. За гороскопом — Козеріг. Чорнявий, очі карі, спортивної статури. Стомився від самотності.
Познайомлюся з хорошою, самотньою, доброю жінкою, яка здатна зрозуміти й поєднати свою долю з моєю. Прошу, відгукнися на поклик доброго серця й долі.
Дурнєв Олександр Анатолійович, с. Перехрестівка Роменського р-ну Сумської обл.


Шатен, 40/189/83, за гороскопом Терези. Для с/р познайомлюся з порядною жінкою, бажано єврейської національності. Подробиці під час листування.
Дзингель Михайло Петрович, ЗВК-58, к. 45, м. Ізяслав, Хмельницька обл., 30300.



с/р — створення родини; с/с — серйозні стосунки; без ш/з — без шкідливих звичок; без м/ж/п — без матеріальних та житлових проблем;
п/г — почуття гумору; 40/168/70 — вік, зріст, вага; мпв — місце позбавлення волі; д/з — до запитання;
п/п — пред"явнику паспорта; а/с — абонентська скринька;
c/м — із сільської місцевості; м/з — матеріально забезпечений

Від редакції. Якщо вам самотньо, ви шукаєте чоловіка або жінку, спробуйте зробити це через службу знайомств "Газети по-українськи". Ми надрукуємо ваше оголошення безкоштовно. Якщо надішлете свою фотографію, у газеті з"явиться і вона.
Зараз ви читаєте новину «Не п"ю, не палю, щирий, добрий, давно розлучений». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі