вівторок, 21 серпня 2012 05:15

Найкрасивішою у світі стала китаянка

Автор: фото з сайта WWW.centurychina.com
  Китаянка Юй Венься має параметри 87-60-89, при зрості 177 сантиметрів важить 50 кілограмів. Дівчина закінчила музичний коледж, збирається стати вчителькою музики. Розмовляє китайською та англійською, грає на фортепіано, любить їсти пельмені
Китаянка Юй Венься має параметри 87-60-89, при зрості 177 сантиметрів важить 50 кілограмів. Дівчина закінчила музичний коледж, збирається стати вчителькою музики. Розмовляє китайською та англійською, грає на фортепіано, любить їсти пельмені

18 серпня в китайському місті Ордос у конкурсі краси "Міс світу" перемогла китаянка 23-річна Юй Венься. Вона обійшла 116 дівчат.  Віце-міс — англійка Елізабет Моулдс та австралійка Мішель Кахаваті. Усі, а також переможниці конкурсів "Міс талант", "Міс Світу пляж", "Міс Світу топ-модель" — кругловиді брюнетки з виразним розрізом очей.

— Світові тенденції такі, що Схід диктує умови в бізнесі та економіці, — говорить модельєр Андре Тан, 30 років. — На конкурсах усе частіше перемагають чорняві смаглявки з мигдалеподібними очима й пухкими губами. До України ця світова тенденція докотиться за три-п'ять років. Тоді наші жінки перестануть фарбуватися в яскравих блондинок.

— З точки зору українського чоловіка, в китаянок немає фігури, вони майже пласкі й дуже худі, — говорить київський фотограф 39-річний Зорі Файн. — Але фотографи люблять їх за гарні очі й цікаві обличчя. Модні  журнали запроваджують практику: друкують необроблені фото моделей. За таких умов виграють дівчата, в яких краса природна.

Юй Венься закінчила музичний коледж, збирається стати вчителькою музики. Розмовляє англійською та китайською, грає на фортепіано й любить їсти пельмені.

— Багато дівчат на конкурсі були нижчі за стандартні 172 сантиметри. Не знали іноземних мов, навіть англійської. Ганьбилися у конкурсі талантів, бо не мали ні голосу, ні слуху. Деякі виявилися старші за 24 роки, — розповідає редактор журналу "Тревел ворд Чайна" Лі Кунг. — А Юй Венься має параметри 87-60-89. При зрості 177 сантиметрів важить 50 кілограмів. У анкеті вона описала шляхетні цілі свого життя. Це важливо, бо весь наступний рік їй доведеться показувати, як вона любить людей і бажає всім добра.

Учасниці конкурсу жили по двоє в кімнаті.

— Мене поселили з Атонг Демаш із Південного Судану, — розказує Міс Зімбабве 24-річна Бонгані Длокама. — Вона виявилася балакухою. Розповіла все про себе, про своїх хлопців і подружок. Коли я сказала, що не можу більше слухати, вона образилася. Було враження, ніби живу з постійно включеним радіо. Але я не скаржилася, бо на конкурсі враховують і те, як ти вживаєшся з людьми. Кожен скандал негативно впливатиме на оцінки.

За всю історію конкурсу організатори лише раз розселили дівчат, які посварилися. Це були представниці України та Росії. Українці не подобалося, що росіянка багато курить. А та звинуватила нашу дівчину, що вона багато говорить.

Представниць України та Росії знову поселили разом.

— Ми поладили з Лізою Головановою, — говорить харків'янка 21-річна Катерина Жиронкіна, яка не увійшла в півфінал. — Разом ходили в ресторан, радили одна одній страви. Нас годували традиційною китайською їжею, що була надто гострою.

Найчастіше на "Міс світу" перемагала Венесуела — шість разів, зокрема й торік. Індія та Велика Британія вибороли по п'ять титулів. Китай п'ять разів приймав конкурс, його учасниці перемагали двічі. 2007-го "Міс світу" стала 23-річна Чжан Цзилінь.

Майже кожна друга китаянка робить пластичну операцію

Ірина Михайлюта, 18 років, із Луцька, поїхала на два місяці працювати в Китай. До цього була моделлю в луцькому та київському модельних агентствах, брала участь у Тижнях моди.

— Китай щороку запрошує до себе на роботу українських моделей, — розповідає Ірина. — У них популярні дівчата слов'янської зовнішності — українки, росіянки, білоруски. Модельні агентства часто запрошують на фотосесії світловолосих дівчат із синіми та зеленими очима. Більшість китайського одягу шиють на Європу. Фото потрібні для реклами їхніх товарів.

На подіумах теж працюють наші дівчата, бо китаянки низькі, мають 34-35 розмір ноги. Із них усе взуття злітає. Їх постійно фотографують знизу, щоб дівчина видавалася вищою, ніж є насправді.

Майже кожна друга китаянка вдається до пластичної операції, щоб надати своїй зовнішності європейських рис. Китайці завжди прагнули бути схожими на європейців. Пластичних хірургів просять розширити очі та збільшити ніс. Дівчата, щоб стати жіночнішими, зменшують щелепи. Найпопулярніші імплантати — у ніс та підборіддя. Китаянки вірять, що після пластики їм буде легше знайти роботу.

 

Зараз ви читаєте новину «Найкрасивішою у світі стала китаянка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі