пʼятниця, 27 грудня 2019 05:10

Треба заощаджувати

 

Люди ставатимуть нетерплячі й жорстокі

Це рік Металевого Пацюка — войовничого, різкого, нетерплячого. Такі риси проявлятимуться в людях. Вони ставатимуть безжальні й егоїстичні. Заробітки знижуються у Дів і Близнюків. Знадобиться вміння господарювати економно. Краще почуватимуться ті, хто заощадив у попередні роки. Не витрачайте все до копійки, виплати затримуватимуть. Легше рік переживуть командні гравці. Гуртом долатимуть перешкоди. Наберіться сили. Попереду — кращі часи. Можна вирішувати питання з нерухомістю. Вдалою буде купівля дому чи дачі. Стрільцям і Рибам краще не змінювати місця проживання. Якщо плануєте переїзд, то тільки в межах населеного пункту.

Овен (21.03–20.04)

Звикли працювати в неспокійному середовищі, тому наступний рік з усіма його перипетіями стане для вас вдалим. Багато грошей пройдуть повз ваші руки. Витратите більше, ніж заробите. Тому задумаєтеся над пошуком ще одного місця роботи. Встановіть сигналізацію в домі, аби вберегтися від злодіїв. Багато клопоту завдаватимуть діти. Допоможіть їм налагодити стосунки з однолітками.

Не ходіть без шапки в холод. Спровокуєте мігрені.

Телець (­21.0­4­–20.05)

Доведеться перевчатися і набувати нового досвіду. Долайте нерішучість, інакше вас витіснять активніші. Задумаєтеся про нове місце роботи. Не погоджуйтеся на першу-ліпшу пропозицію, оберіть найцікавіший варіант.

Непростими стануть стосунки з родичами. Хтось зі старшого покоління переїде жити до вас. Майнові суперечки закінчаться не на вашу користь. Очікуються кардинальні зміни в особистому житті. Закохуйтеся, одружуйтеся. Легко буде завагітніти.

Близнюки (21.05–21.06)

Рік багато чого навчить. Зрозумієте, на кого можна покладатися. Часто змінюватимете місце проживання. Не довго триватимуть стосунки. Сприймайте все по-філософськи. Відкиньте зайве, зосередьтеся на головному.

Не уникайте проблем, а навчіться їх вирішувати. За кілька років згадаєте 2020-й як подарунок долі. Не заводьте романів на стороні. Кохані про це довідаються і вимагатимуть розлучення. Діти забажають самостійності. Не надокучайте надмірним піклуванням.

Вдасться позбутися зайвої ваги і шкідливих звичок.

Рак (22.06–22.07)

Розпочнете рік із мінімальною сумою в кишені. Але незабаром все зміниться на краще. Розкривайте свої здібності. Це допоможе пережити кризу.

Зацікавитеся випічкою, пошиттям і ремонтом одягу. Хобі дозволить заробити більше, ніж на основній роботі. Все, що посієте, дасть добрий урожай.

Після тривалої паузи зустрінете свою половинку. Шлюби будуть міцні, а партнери — надійні. Якщо плануєте купувати нерухомість, довірте це чоловікові чи дружині. Турбуватимуть артрит і остеохондроз. Пройдіть курс масажу. Корисним буде плавання.

Лев (23.07–23.08)

Грошей багато, але одна за одною спливатимуть заборгованості. Зміна керівництва, погіршення умов роботи чи закриття підприємства змусять шукати нове місце. Не хапайтеся за першу вакансію. Роботодавці багато обіцятимуть, та мало що виконають. Подорожуйте Україною. Закордонні поїздки будуть неприємні. Плануйте сім'ю, народжуватимуться здорові й талановиті діти. Шлюб беріть у квітні чи грудні.

Погіршується кровопостачання мозку. Виникатимуть проблеми з пам'яттю.

Діва (24.08–23.09)

Опинятиметеся в центрі конфліктів. Не стороніться участі в політичних процесах. Вам випаде роль будівничих. Грошей буде менше, ніж торік. Але навчитеся господарювати економно і заробленим розпорядитеся вдало. Кошти краще у щось вкласти. Вони знеціняться. Купуйте житло чи авто, але не у кредит. Не варто переїжджати в іншу країну.

Це рік випробувань для шлюбу. Коханим набридне жити за вашими правилами. Щоб уникнути розлучення, захищайте сім'ю від втручання родичів. Хворіти буде ніколи. Навіть епідемічні захворювання переноситимете на ногах.

Терези (­24.­09­–23.10)

Один з найцікавіших років. Придивляйтеся до оточення, розберіться з бажаннями. Не зупиняйтеся, удосконалюйте знання. Маєте шанс стати найкращим у своїй сфері.

Підтримуйте родичів, які у скруті. Зміна іміджу піде на користь. Пасуватиме діловий стиль. Не бажано купувати техніку й авто. Служитимуть недовго. Нові знайомства розчарують. Стосунки триматимуться на взаємовигоді, а не почуттях.

Уникайте гострих і смажених страв. Будьте обережні з антибіотиками.

Скорпіон (­24.­10­–22.11)

Марно намагаєтеся втримати лідерську позицію. Зараз ви не здатні повести за собою колектив. Звільніться від спілкування з ненадійними партнерами по бізнесу. Не варто виставляти на продаж нерухомість, користуватися послугами рієлторів і фінансових консультантів. Серед них буде чимало шахраїв.

Перехід на нову роботу знизить заробітки. Важливі справи вдаватимуться з другої-третьої спроби.

Довірливі стосунки з коханими додадуть наснаги. Шлюб плануйте через рік.

Хворітимете менше. Не беріть усе близько до серця.

Стрілець (­23.­11­–21.12)

Ваше завдання на цей рік — набратися досвіду. Не соромтеся вчитися. Не квапте подій. Чимало коштів піде на оновлення техніки. Поїздки, які мають пізнавальну чи комерційну мету, будуть успішні.

Відпочинок навряд чи складеться вдало. Затримуватимуть рейси, губитиметься багаж. Багато хто навернеться до релігії та ізотерики, зацікавить паломництво. Вирушатимете на пошуки сил. Відкладіть ремонт, бо розтягнеться на рік і з'їсть левову частку заробітків.

Напруження в родині виникатиме через дітей. Пам'ятайте, подружнє життя — це турбота й постійна праця.

Козеріг

(22.12–20.01)

Буде непередбачуваний рік. Усе, що відбуватиметься, йтиме на користь. Терпіння і впевненість у своїх силах дозволять збільшити заробітки.

Друзі допоможуть більше, ніж родичі. Підтримуйте мир із сусідами. Не наживайте ворогів. Освоюйте іноземні мови і комп'ютерні науки. Це час професійного злету.

Особисте щастя прийде тихо. Не сполохайте його. Не розповідайте про нових партнерів людям, які люблять плітки. Новоствореним парам не варто поспішати з народженням дітей. Заплануйте це на 2021 рік.

Водолій (­21.01­–20.02)

Часто вирушатимете у відрядження й подорожі. Небезпечними для поїздок будуть січень, квітень і друга половина літа. Зміна місця проживання не покращить побутових умов. Нове житло потребуватиме додаткових коштів на ремонт чи реконструкцію. Не перекладайте контроль за дітьми на педагогів і няньок.

На вас чекає кар'єрне зростання. Підвищення заробітків це не принесе, але дозволить реалізувати вміння.

Не залишайтеся без відпустки. Перевтома погано позначиться на здоров'ї. Більше відпочивайте, і візити до лікаря вам не знадобляться.

Риби (21.02–20.03)

Не варто забагато часу приділяти родинним проблемам чи пошуку пари. Найважливіші події відбуватимуться на роботі. Її можете змінити кілька разів за рік. Це покращить матеріальне становище.

Приїжджайте частіше до батьків. Підтримуйте їх. Для усиновлення й народження дітей підійде кінець року. Можна купити земельну ділянку і почати будівництво. Ремонт зробіть у середині року.

На вас чекають успіхи в навчанні. Опановуйте іноземну, захищайте дисертацію.

Легко буде позбутися зайвих кілограмів.

Зараз ви читаєте новину «Треба заощаджувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі