четвер, 15 березня 2007 18:09

На Українському тижні моди Рибачуки згадали про Сердючку

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Колишнього віце-прем’єра та керівника Секретаріату президента Олега Рибачука та його дружину Інну (на фото) на відкриття Українського тижня моди запросила дизайнерка Вікторія Гресь
Колишнього віце-прем’єра та керівника Секретаріату президента Олега Рибачука та його дружину Інну (на фото) на відкриття Українського тижня моди запросила дизайнерка Вікторія Гресь

Колишній глава Секретаріату президента Олег Рибачук, 49 років, прийшов у середу на відкриття Українського тижня моди до столичного "Альта Центру" із дружиною Інною. Подружжя сиділо в першому ряду. Інна уважно спостерігала за показом колекції від Вікторії Гресь. Під час фінального дефіле Рибачуків засипало зірочками зі срібної фольги.

— У мене сьогодні культурний вечір, — розповідає Олег Борисович. — Годину тому я був у французькому посольстві. З послом Жаном-Полем Везіаном і співаком Олегом Скрипкою балакали про перспективи євроінтеграції. Аж раптом дзвонить дружина і каже: "Ти не забув, що ми йдемо до Віки Гресь?". Я всіх перепросив, забрав жінку з дому й помчався на показ.

Інна Рибачук каже, що вдягається у дизайнерок Вікторії Гресь та Ганни Бабенко понад 5 років. На показ Рибачуків запросила Вікторія.

— Вона шила весільну сукню нашій доньці Анні, — розповідає дружина Рибачука. — У ній були вставки з пухових хусток і кремової вовни. Після весілля Віка переробила сукню на топ і спідницю. Топ Аня якось одягала до оперного театру.

— Ти помітила, що в новій Вікиній колекції багато мотивів із весільної сукні нашої Ані? — питає Рибачук дружину.

— Добре, що ми не погодились віддати її Вікторії, — каже та. — Це шикарна сукня. У ній ще й наша внучка заміж виходитиме.

— Ось так треба представляти Україну, а не як Вєрка Сердючка, — буркотить

Рибачук.

— Олеже, припини негайно, — смикає чоловіка за руку Інна. — Може, Данилко на "Євробаченні" ще й переможе.

Рибачук зітхає, кривить губи. Каже, що купить дружині сукню, яка їй найбільше сподобається.

— Я не купую суконь з подіуму, — заперечує Інна. — Вони пошиті на високих худих дівчат. Вибираю одяг у магазині Вікторії на Бессарабці. Інколи застряю там на кілька годин. Люблю пошарудіти сукнями, топами. А піти можу зі шкіряним паском.

Зараз ви читаєте новину «На Українському тижні моди Рибачуки згадали про Сердючку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі