неділя, 13 травня 2007 15:14

На конкурсі "Міс Всесвіт" Бікмулліна одягне плаття за 15 тисяч доларів

  Міс ”Україна Всесвіт-2007” Людмила Бікмулліна повезла на всесвітній конкурс краси в Мексику статуетку українки з голубом у руці
Міс ”Україна Всесвіт-2007” Людмила Бікмулліна повезла на всесвітній конкурс краси в Мексику статуетку українки з голубом у руці

Переможниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт-2007" харків"янка Людмила Бікмулліна, 21 рік, вилетіла до Мексики. 28 травня там проходитиме конкурс "Міс Всесвіт-2007". Із собою красуня узяла три валізи одягу. В аеропорту "Бориспіль" з"ясувалося, що її багаж перевищує допустиму вагу — 60 кг. Дівчині довелося доплачувати за валізи.

Національний костюм Бікмулліній пошила київська дизайнерка Діана Дорожкіна. Корсет ручної роботи вишитий бісером і обшитий дрібними паєтками. Спідниця — з червоної органзи. Дорожкіна подарувала дівчині ще шовкову сукню для прогулянок та корсет на щодень із національною вишивкою.

На фінальний вихід Бікмулліна одягне червону вечірню сукню "Сара", присвячену французькій актрисі Сарі Бернар. Коштує вона $15 тис. Це плаття українській конкурсантці надав дизайнер Сергій Єрмаков зі своєї останньої колекції "Флеруш". Воно вкрите двоколірними шовковими мереживами "шантії" й декороване шовковими стрічками з бантами.

 Для кожної суперниці Людмила приготувала сувеніри — козака й козачку. У арт-студії "Украсувенір" також придбала статуетку українки з голубом у руці. Вирізана вона з липового дерева, розписана темперою та аквареллю, прикрашена камінцями Сваровські. Коштує статуетка $1 тис.

До Мехіко дівчина полетіла одна. В аеропорту "Бориспіль" її проводжала мама та власниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт" Олександра Ніколаєнко.

За титул "Міс Всесвіт" змагатимуться 100 красунь. Бікмулліну поселили в п"ятизірковому готелі в одному номері з конкурсанткою з Росії Тетяною Котовою. За тиждень до фіналу в Мехіко прилетить Олександра Ніколаєнко. Людмила щодня телефонує в Харків мамі та своїй молодшій сестрі Наталі. Розповідає, що для дівчат провели багато екскурсій. Зокрема, вони побували в місті Чапас, у великому каньйоні.

Годують красунь стравами мексиканської та європейської кухні. Дехто із конкурсанток відмовляється від гострих місцевих страв. Однак Людмилі мексиканська кухня до вподоби, вона любить перчені страви.

Учасниці вже репетирують у костюмах, в яких виступатимуть на конкурсі. Для фотосесії запросили фотографа з Голлівуда.

— Коли я їхала, не переживала, — зізнається дівчина. — Бо останні тижні багато працювала над своїм тілом, обличчям, шкірою. А тут розхвилювалася, бо конкурентки дуже сильні.

Ніколаєнко навчає Бікмулліну по телефону, що головне — поводитися природно і впевнено.

— Хай усі відчують, що ти сильна, яскрава особистість, — каже вона.

Зараз ви читаєте новину «На конкурсі "Міс Всесвіт" Бікмулліна одягне плаття за 15 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі