четвер, 17 вересня 2009 08:47

На день народження принц Гаррі отримав спадок

Автор: фото з сайту www.fpp.co.uk
  Молодший спадкоємець британського престолу принц Гаррі служить лейтенантом бронетанкових військ
Молодший спадкоємець британського престолу принц Гаррі служить лейтенантом бронетанкових військ

15 вересня молодшому спадкоємцю британського престолу принцові Гаррі виповнилося 25 років. Син покійної принцеси Діани і принца Валійського святкував свій день народження на аеродромі, як і його старший брат, 26-річний принц Вільям два роки тому. Цього дня лейтенант бронетанкових військ стрибав із парашутом і складав іспит з пілотування вертольотом.

У вівторок на банківський рахунок принца Гаррі перерахували 9 млн фунтів стерлінгів, що у гривнях становить 118,7 млн. Це частина спадку матері, яка загинула в автокатастрофі. Свій статок 21 млн фунтів принцеса Діана заповіла порівну синам. Але вільно розпоряджатися коштами брати зможуть після досягнення 30-річного віку. До того отримува  тимуть відсотки — по 300 тис. фунтів на рік. Це близько 4 млн грн. Гаррі та Вільям, окрім доходу від спадку, щороку отримують більш як 20 тис. фунтів стерлінгів платні за військову службу.

Зараз ви читаєте новину «На день народження принц Гаррі отримав спадок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі