четвер, 15 вересня 2011 10:26

Могилевська збільшила груди

Автор: фото надане inform newzz
  Співачка Наталя Могилевська на сцені під час виступу на ”Крим м’юзік фест” у Ялті
Співачка Наталя Могилевська на сцені під час виступу на ”Крим м’юзік фест” у Ялті

Кажуть, що співачка 36-річна Наталя Могилевська зробила пластичну операцію зі збільшення грудей.

— У Наталки помітно виріс бюст, — каже столичний стиліст Андрій Лисиця, 26 років. — На "Крим м'юзік фест" вона вийшла на сцену в напівпрозорій сукні з глибоким декольте. Ліфчика не мала. Видно було, що груди більші на розмір–два.

У серпні співачка взяла відпустку. Кілька тижнів провела за кордоном. В її оточенні припускають, що Наталя їздила робити "пластику" грудей.

— Раніше, аби зробити бюст об'ємнішим, вона вдягала бюстгальтери з ефектом пуш-ап. Тепер дозволяє собі відверті наряди з глибокими вирізами. Груди виглядають ефектно. Із таким бюстом їй можна сміливо виступати в колективах на зразок "ВІА Гра". Натомість почала носити максі-сукні. Чому ховає такі гарні ноги, не розумію.

У Ялті за день до виступу Могилевська пірнала з пірса і розсікла коліно. В одній із кримських лікарень артистці наклали шви. Заборонили виходити на сцену. Аби приховати перебинтовану ногу, носить довге вбрання.

Зараз ви читаєте новину «Могилевська збільшила груди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі