понеділок, 27 лютого 2006 16:05

Могилевська пила "Цинандалі"

Автор: фото: Андрій ЄЛОВІКОВ
  На вечірку Могилевська прийшла зі своїм другом
На вечірку Могилевська прийшла зі своїм другом

У розважальному комплексі "Авалон" відбулася нічна вечірка, присвячена триріччю цього закладу. На святкування запросили майже дві тисячі людей. Тільки квитків було продано 1800.

Гостей годували канапками з червоною ікрою. У лаунж-барі офіціантки розносили на підносах устриці в мушлях і коктейлі — "колу" з горілкою, сік з абсентом і просто воду.

Першими на сцену вийшов гурт "Скрябін".

— Ви ж не забувайте доливати! — показує зі сцени Кузьма, 37 років, офіціантці на келих білого вина. Усі офіціантки одягнені в стилі Мерилін Монро, офіціанти — в образі Елвіса Преслі. Хлопці в перуках із "гребенем", а дівчата у білих платтячках з глибокими декольте. Кузьма — у потертих джинсах та чорній сорочці, на якій намальовані численні ордени.

— Це мені за те, що так довго пробув з Могилевською! — розповідає він "ГПУ".

Могилевська, 30 років, — угорі, на "гальорці". Ні з ким із чужих не спілкується. Вона з високим брюнетом у строгому темному костюмі в білу смужку. Це не Дмитро Чалий, колишній її чоловік. Наталка в білих брюках і білосніжній сорочці з рюшем, з криваво-червоним манікюром. На столі добре надпита пляшка білого сухого вина "Цинандалі".

"ГПУ" пробує підійти до столика, але Могилевська зупиняє нас рукою, дивлячись спідлоба:

— Нєт.

З Кузьмою ми розмовляємо в кімнаті для відпочинку, поруч з приміщенням для офіціантів. Невеличка кімната облаштована по-східному, зі шкіряними подушками на підлозі. Штори — із золотими візерунками. Кузьма сідає на подушку.

Ілона у чорному атласному платті та рожевому бюстгальтері

— Я сьогодні прийшов працювати, а не відпочивати, — каже стомлено. — Взагалі в клубах буваю рідко, але "Авалон" люблю. Віддаю перевагу активному відпочинкові: теніс, вєлік, лижі. Кальян і так далі — то все позаду, — по-професійному швидко відповідає на запитання співак.

О 22-й він встає, разом із музикантами збирає речі, музичні інструменти, а тоді через службовий вхід іде до машини. Вечірка лише півгодини як розпочалася. З хлопцями — декілька білявок, які голосно сміються.

— А ми всі помістимося? — сумнівається клавішник...

На сцену виходить американська чорношкіра співачка, яка виконує пісні в стилі диско, Кеті Браун. Слухають її мало, за столами п"ють, їдять і курять кальян. Зате під сценою багато фотографів. Кеті в чорних брюках, майці та капелюсі.

У центрі залу за столиком сидить футболіст "Динамо" (Київ) Горан Гавранчіч, 27 років, із друзями. Він у темному костюмі, без краватки, курить кальян.

— Відпочиваю рідко, надто щільний графік, — каже.

Ближче до півночі народ підтягується на третій поверх — до ресторану. "Кутс фешн гауз" презентує там модний одяг.

Моделі Ілони Кутс одягнені у шкіру, хутро та спідниці зі шлярками. Потім на подіум виходить сама Ілона — у чорному атласному платті та рожевому бюстгальтері.

Виносять великий, майже метровий, коричнево-білий торт, спечений у формі вітрильника. Вітрила ламають руками і роздають дівчатам. Шоколад ріжуть довгим ножем.

Поруч із подіумом тусується модельєр Андре Тан, 23 роки.

— Не міг не прийти, тут дуже багато моїх знайомих, — пояснює. — Я нині з телеведучою Наталкою Разінською — моєю клієнткою і найкращою подругою. — Вища дама обнімає і гладить його по спині й нижче. Тан у високих чорних чоботях до коліна й синіх джинсах в обтяжку. В руці дизайнер тримає чорну напівдамську сумку. Із чоловічого одягу на ньому тільки кепка й сірий піджак з наліпкою канадського прапора на правому плечі. — Взагалі ми з Наталею більше полюбляємо ходити на фільми, — каже він.

— Я відкрию секрет: Андре черпає натхнення, коли бачить багато людей, — озивається його супутниця, 25 років. — Він найкращий дизайнер України, бо розуміє, що потрібно жінці! Сьогодні на мені декілька речей від Андре Тана, — повідомляє вона, крутнувши спідницею з рюшем.—  Коли одягаю його речі, я незрівнянна, — кокетує. — Якщо  треба перемогти чи отримати найголовнішу відповідь у своєму житті, завжди вбираюся в його одяг. Він приносить удачу!

Після моделей на подіум виходить російська зірка Жанна Фріске, 31 рік.

— Мені подобається ваше місто, гарні дівчата та хлопці. У вас можна пройтись у туфлях, бо немає снігу, — сипле компліментами співачка. Вона у коротенькому малиновому платті зі шлейфом. Одна із шанувальниць обнімає співачку.

Я помітила, що жінки мене люблять більше, ніж чоловіки

— Я помітила, що жінки мене люблять більше, ніж чоловіки, — сміється та. І пояснює: — Це комплімент собі.

Керує усім ведучий "Нового каналу" Геннадій Попенко, 26 років.

— Я тут своя людина, — розповідає він. — Раніше працював тут арт-директором. — Він у бірюзовій сорочці та рожевій хустинці замість краватки. — Зараз цю посаду займає мій друг, теж, до речі, Гєна.

У сусідній залі розпочинає виступ головний гість вечірки — чорношкірий американський репер Куліо, у химерному капелюшку.

— Колись я вже був у Києві — влітку. Думаю, літо мені більше сподобалося, — дипломатично додає. — Найбільше шаленію від українських жінок: вони схожі на моделей. Чоловікам в Україні дуже пощастило. У вас так круто: усі демонструють мені свою любов.

Куліо ходить у компанії друзів. Серед них і 27-річний співак Діма Клімашенко.

— За півроку вперше вибрався на вечірку, — повідомляє Дмитро. — З Куліо мене познайомив товариш на ім"я Віто. Це він організував його приїзд до Києва. Коли я супроводжував Куліо на сцену, якийсь хлопець намагався зняти з нього капелюха. Довелося пустити в хід кулаки, — співак курить сигару і попиває з високого вузького келиха горілку.

Клімашенко каже, що збирається записати дует із американським репером. А Куліо з Києва вирушить до Москви.

Зараз ви читаєте новину «Могилевська пила "Цинандалі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі