середа, 03 жовтня 2007 17:12

Мілен Фармер сиділа на столі в Єлисейському палаці

Автор: фото: REUTERS
  На церемонію нагородження американського кінорежисера Девіда Лінча французьким орденом Почесного легіону в Єлисейському палаці співачка Мілен Фармер прийшла в короткій чорній сукні та чоботах майже до стегон
На церемонію нагородження американського кінорежисера Девіда Лінча французьким орденом Почесного легіону в Єлисейському палаці співачка Мілен Фармер прийшла в короткій чорній сукні та чоботах майже до стегон

Французький президент Ніколя Саркозі вручив орден Почесного легіону американському кінорежисерові Девіду Лінчу. Церемонія відбулася 1 вересня в Єлисейському палаці у Парижі. На святі канадська співачка Мілен Фармер, 46 років, фліртувала з чоловіками, а тоді сіла на стіл.

Справжнє ім"я Мілен Фармер — Елен Готьє. Вона народилася в канадського містечку П"єрфон, неподалік Монреаля. Батько дівчини Макс працював інженером, а мати була домогосподаркою. Коли Елен виповнилося вісім років, родина переїхала до містечка Віль де Врей поблизу Парижа. Дівчина мріяла бути кінним інструктором і з 12 років навчалася верхової їзди. В 11 класі її вигнали зі школи за погані оцінки. У 18 років Мілен пішла з дому. Навчалася на акторку й підробляла асистенткою гінеколога, продавчинею взуття, манекенницею.

У 22 роки вона познайомилася з 23-річним французьким актором і музикантом Лораном Бутонна. Той шукав виконавицю для своєї пісні "Мама помиляється". Композиція стала хітом. Бутонна й Мілен одружилися. Співачка взяла псевдонім — на честь американської акторки Френсіс Фармер, яка лікувалася у психіатричній лікарні від алкоголізму.

З Елен траплялося чимало курйозів. У 1994 році на концерті в Ліоні Мілен разом із танцівниками впала в оркестрову яму й переламала зап"ясток. А 1991-го один з її фанатів, 27-річний поштар із Нансі, прийшов до офісу фірми "Полідор", яка записувала диски Фармер. Чоловік хотів побачити Мілен. Коли адміністратор відмовився дати йому адресу співачки, поштар застрелив його із гвинтівки.

1994-го Бутонна зняв фільм "Джорджіо", де Мілен виконала головну роль. Під час зйомок жінка закохалася в американського актора й музиканта Джеффа Далґрена. У прокаті фільм провалився. Мілен втекла до Джеффа у США. Почала писала пісні. Та у співачки без Лорана нічого не виходило. Тоді жінка повернулася до чоловіка у Францію. За два роки Мілен Фармер вигнала Лорана, бо приревнувала до Наталі Кордона, для якої Буттона почав писати пісні.

Нині Фармер живе в Парижі з мавпою-капуцином. Її співачка доглядає вже 20 років.

Зараз ви читаєте новину «Мілен Фармер сиділа на столі в Єлисейському палаці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі