середа, 23 серпня 2017 05:05

"Мене прокляла матір. Я розлучився вп'яте"

Автор: ВОЛОДИМИР КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Син покохав жінку, яка його не достойна, — пише Валентина Леонідівна з Рівного. — Її матір все життя гуляла. Мала чотирьох чоловіків. І Тамара така сама. Має дитину від першого чоловіка. Той пішов від неї, бо гуляла. Хлопчика виховує прабабуся. Моїм сином зацікавилася після того, як пригнав з-за кордону машину. Я проти їхнього шлюбу, хоча він уже запропонував їй одружитися".

Листи коментує київський біо­енергетик Мирослав Олійник. Дістає з конверта фото. На ньому Ігор — блондин із сережкою у вусі.

— Син одружиться наступного літа. Свою долю розділить із жінкою, чиє ім'я починається на голосну. Теперішню кохану впіймає на зраді. Восени розпочинається важливий етап у його кар'єрі. Варто прийняти запрошення на нове місце роботи.

"Чоловік Іван пішов від мене до іншої жінки, — пише Ірина з Чернігівщини. — Я залишилася з сином, якому зараз 4 роки. Колишній допомагає грошима, але приходить рідко. Я б дуже хотіла, щоб у сина був тато".

Надсилає фото з чоловіком. Ірина в коротких чорних шортах, в Івана на руці водонепроникний годинник, на чолі — сонцезахисні окуляри.

— Не намагайтеся повернути чоловіка в сім'ю. Годі наступати на одні й ті ж граблі. Матеріально допомагатиме, але вихованням сина не цікавитиметься. Вам судилося вийти заміж удруге. Чоловік замінить синові батька. Те, що ви матір, не повинно спиняти ваші бажання створити нову сім'ю. Материнство — ваша перевага.

"Дочці Тетяні 45 років, — пише Володимир Костянтинович із Черкас. — Зараз працює в Італії. Доглядає за літніми людьми, хоча має вищу педагогічну освіту. Матеріально підтримує сина Станіслава. Чоловік дочки зло­вживав спиртним. 20 років тому розлучилися. Таня досі не знайшла своєї половинки. Хочу знати, яке майбутнє чекає на неї та онука".

Надсилає фото Тетяни й Станіслава. Син схожий на матір — чорнявий, із карими очима.

— Тетяна влаштує особисте життя в Італії. Уже зустрічається з чоловіком, якому стане дружиною. Онук вивчиться, але за спеціальністю працювати не буде. Поїде на роботу за кордон. Там познайомиться та одружиться з українкою.

"Моя мати ненавидить мене, — розповідає в листі Катерина з Хмельниччини. — Скільки себе пам'ятаю, під час сварок казала, що я небажана дитина і не потрібна їй. Зараз мені 22 роки. Закінчую університет. Поки рік житиму в гуртожитку. А далі доведеться повертатися до матері та вітчима. Житла свого не маю, хлопця з квартирою теж не зустріла".

— Не впускайте можливості заявити про себе. Один із викладачів запропонує вам хороший заробіток. Не лінуйтеся. Беріться за проект, який не тільки принесе гроші, але й познайомить із судженим. У село до батьків повертатися не доведеться. Винайматимете квартиру. Понад рік житимете в цивільному шлюбі. Стосунки оформите, коли завагітнієте.

"За своє життя я встиг наламати дров, — пише вінничанин Ігор, 43 роки. — З першою дружиною побралися, коли обом було по 18. Народився син Олежик. У 22 роки Галя дізналася, що я гуляю. Вигнала з дому. Пішов, у чому був. Нічого з одягу забрати не дала. Тесть погрожував, що уб'є за зраду. Мусив переїхати з села. Потім зустрічався з Діаною, поки її чоловік сидів у тюрмі. Мала подати на розлучення, але не встигла. Він попав під амністію. Повернувся й погрожував, що відбере дітей, якщо вона зі мною лишиться. Торік розлучився вп'яте. Дружина пішла від мене до багатшого чоловіка. Підозрюю, що мене прокляла мати. Не хотіла, щоб я на Галі женився. Навіть на весілля до нас не прийшла. Побажала, щоб я кожні п'ять років міняв жінку. Матері давно нема, а її прокляття не дає мені жити".

Біоенергетик дістає з конверта фото Ігоря. Він худий і високий, у малинових шортах і білій майці.

— Більше одружуватися не будете. Стосунки з жінками не заходитимуть далі цивільного шлюбу. Щоб прокляття зняти, сходіть на могилу до матері й попросіть у неї пробачення. У церкві поставте свічку за упокій її душі.

Зараз ви читаєте новину «"Мене прокляла матір. Я розлучився вп'яте"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі