четвер, 22 травня 2008 18:56

Мати Сильвестра Сталлоне хоче відкрити ресторан у Києві

Автор: фото: УНІАН
  Американку Жаклін Сталлоне, матір голлівудського актора Сильвестра Сталлоне, у Києві нагородили Орденом Святого Станіслава. Її бабуся народилася і жила в Одесі
Американку Жаклін Сталлоне, матір голлівудського актора Сильвестра Сталлоне, у Києві нагородили Орденом Святого Станіслава. Її бабуся народилася і жила в Одесі

87-річній Жаклін Сталлоне, матері голлівудського актора Сільвестра Сталлоне, вручили в Києві Орден Святого Станіслава ІІІ ступеня. Жінку нагородила однойменна благодійна організація, яку дехто звинувачує в зв"язках із масонами.

Родина Сталлоне має коріння в Україні. Бабуся Жаклін — Роза-Ґітель Лабович жила в Одесі. До США вона з сім"єю переїхала на початку ХХ ст.

— Бабуся була заможною, носила дорогі прикраси. Ніколи не працювала, виховувала синів. Мала жахливий акцент. Мені завжди було цікаво — звідки він, бо вона ніколи не розповідала. Тепер кажу синові, що якби бабуся не емігрувала до Каліфорнії, то зараз жили би в Одесі, — розповідає мати актора.

Жаклін — астролог. Вона передбачила війну в Іраку та перемогу на виборах Буша-молодшого з перевагою у двісті голосів. У 1980-ті роки Сталлоне склала гороскоп Михайла Горбачова і напророкувала йому президентство. Пізніше співробітники КДБ допомогли Жаклін знайти її українське коріння. Вони з"ясували, що в Одесі на вул. Старопортофранківській народилася і жила Роза Лабович.

До України каліфорнійка приїхала з чоловіком — нейрохірургом Стівеном Левіним. Жаклін полюбляє пишні зачіски, яскравий макіяж, прикраси та глибокі декольте. У Києві в церкві Ікони Казанської Богоматері жінку нагородили Орденом Святого Станіслава. Благодійна вечірка з цього приводу відбулася у Броварах у розважальному комплексі "Термінал". Серед гостей була донька прем"єрки Євгенія Тимошенко з чоловіком Шоном Карром.

— У нас із Женею Тимошенко великі плани, ми створимо організацію з підтримки дітей, — розповідає Сталлоне.

Кажуть, у Києві Жаклін збирається зайнятися ресторанним бізнесом. У компаньйони хоче взяти рок-музиканта Чіо Орсіні, друга Шона Карра.

Сталоне їздила містом на білосніжному "бентлі", жила у п"ятизірковому готелі "Прем"єр Палас". Вона відвідала військовий ліцей ім. Богуна.

— Коли мій син був маленьким, він бешкетував. Навіть потрапив до закладу для проблемних підлітків. У Києві у військовому училищі я запитала: хто тут найгірший? Вручила цим хлопцям сувеніри і сказала, що коли приїду наступного разу, вони будуть найкращими, як мій син, — веде далі Жаклін.

У вихідні Сталлоне поїхала до Одеси. Зупинилася там у готелі "Моцарт". Номер "люкс" їй здали за 1 тис. 745 грн на добу. Подейкують, що власник готелю — далекий родич Жаклін.

Уперше до України жінка приїжджала 2002-го. Тоді вона побувала на Одеській кіностудії, у клініці пластичної хірургії "Віртус", зустрілася з міським головою Русланом Боделаном. Мерові Одеси пообіцяла, що наступного разу приїде з сином Сильвестром.

Зараз ви читаєте новину «Мати Сильвестра Сталлоне хоче відкрити ресторан у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі