четвер, 05 травня 2016 06:35

Марії Гливці весільного рушника подарував Арсеній Яценюк

Автор: ФОТО З САЙТА www.vk.com
  Валерій Опаєць і Марія Гливка з Чернівців познайомилися 20 квітня торік у соцмережі ”Вконтакте”
Валерій Опаєць і Марія Гливка з Чернівців познайомилися 20 квітня торік у соцмережі ”Вконтакте”

Поліцейський 26-річний Валерій ­Опаєць освідчився Марії Гливці, 21 рік. Сталося це під час складання присяги на центральній площі Чернівців 27 березня. Марія навчається на журналіста.

— Ідею так освідчитися обдумував два місяці, поки був на підготовці в Луцьку. За цей час бачив кохану раз, — говорить Валерій. — Запитав у керівництва. Коли дозволили, повідомив батькам, братові та сестрі. Обручку купував у магазині в центрі міста. Продавцям теж сказав про плани. Вони прийшли на освідчення підтримати мене. Трохи хвилювався за відповідь Марійки. Всяке могло бути. Та сподівався, що не відмовить.

Першими пару привітали міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і тодішній прем'єр Арсеній Яценюк. Вони приїхали на присягу. Подарували парі квіти та весільний рушник.

Валерій і Марія познайомилася 20 квітня торік у соцмережі "Вконтакте".

– 29 липня офіційно запропонував зустрічатися, аби всі знали, що ми — пара. Уже тоді зрозумів, що зустрів людину, з якою хочу бути поруч усе життя, — розповідає чоловік. — Планували побратися у травні. Весілля відклали, бо в Марійки 18 березня помер дідусь. Хочемо розписатися й обвінчатися в один день.

Зараз ви читаєте новину «Марії Гливці весільного рушника подарував Арсеній Яценюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі