четвер, 20 лютого 2020 05:00

Марія Скільська виграла 250 гривень

Автор: Фото надане Марією Скільською
  Марія Скільська із села Середній Березів Косівського району на Івано-Франківщині 30 років працює на пошті
Марія Скільська із села Середній Березів Косівського району на Івано-Франківщині 30 років працює на пошті

— "Газету по-українськи" почала виписувати з 2005 року, від початку її виходу. Виграні гроші залишила на наступну передплату. Дуже люб­лю читати, — каже 51-річна Марія Скільська із села Середній Березів Косівського району на Івано-Франківщині.

Щоб взяти участь у розіграші призів від "Газети по-українськи", відправила у редакцію копію передплатної квитанції. Виграла 250 грн. Марія Скільська керує відділенням поштового зв'язку в сусідньому селі Баня-Березів.

— Працюю начальником уже 25 років, а всього на пошті — 30, — розповідає Марія Петрівна.

— Пошта мене звела з теперішнім чоловіком Василем Юрчуком. Він працює листоношею 33 роки. Коли ми зійшлися, йому було 50 років, а мені 40. Був неодружений, а я — із трьома дітьми від першого шлюбу. З Василем Дмитровичем ми ще народили Василя. Сину зараз 9 років, навчається в третьому класі. Найменшій моїй Софії 18, уже заміжня. Двоє старших дітей ще неодружені. Наді — 21 рік, студентка третього курсу університету в Чернівцях. Сину Олексію — 28, закінчив інститут за спеціальністю "комп'ютерна графіка". Тримаємо з чоловіком три корови, виживаємо за рахунок господарства, — говорить Марія Скільська.

Зараз ви читаєте новину «Марія Скільська виграла 250 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі