четвер, 13 березня 2008 18:00

Марина Хлєбнікова посипала нігті діамантами

  Співачці Марині Хлєбніковій манікюр обійшовся в 9 тисяч доларів
Співачці Марині Хлєбніковій манікюр обійшовся в 9 тисяч доларів

Російська співачка Марина Хлєбнікова, 42 роки, прикрасила свої нігті 30 діамантами в дев"ять каратів. Манікюр обійшовся їй у $9 тис. Цей здобуток Марина пропонує занести до Книги рекордів Гіннеса.

— Раніше я грала на фортепіано в музичній школі, потім у музучилищі. Тому не могла відпустити довгих нігтів, — каже вона. — Дала собі слово, що колись відрощу їх.

Манікюр співачці робили три години.

— Дизайнерка Олена хотіла викласти на нігтях годинник зі стрілками та коліщатками, — розказує вона. — Але зрештою всипала їх камінцями. Зверху діаманти залили прозорою смолою, щоб вони не відклеїлися і не загубилися.

Жінка скаржиться, що тепер їй складно одягати колготи та смажити картоплю. Вона також побоюється грабіжників на вулиці. Марина Хлєбнікова застрахувала свій манікюр.

"Королевою найдовших нігтів" вважають американку Лі Реймонд. Її нігті мають 7 м 51 см. Вона не обрізає їх із 1979-го. Сім років Лі сидить удома і нічого не робить, аби не пошкодити манікюр.

Зараз ви читаєте новину «Марина Хлєбнікова посипала нігті діамантами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі