четвер, 29 травня 2008 17:27

Максим Чмерковський за красою поступився Девіду Бекхему

  Професійний танцівник Максим Чмерковський став другим у списку найвродливіших чоловіків світу. 14 років тому його родина переїхала з Одеси у США
Професійний танцівник Максим Чмерковський став другим у списку найвродливіших чоловіків світу. 14 років тому його родина переїхала з Одеси у США

Колишнього одесита Максима Чмерковського, 28 років, визнали другим у рейтингу найвродливіших чоловіків світу. Першим красенем планети американський журнал "ОК" назвав 33-річного футболіста Девіда Бекхема.

Чмерковський — професійний танцівник. Батьки Олександр і Лариса віддали його до одеської  школи танцю, коли хлопчикові виповнилося 4 роки. Максим не любив танцювати, хотів займатися баскетболом і футболом. 1994-го родина виїхала на заробітки до США.

У 13 років він зламав праву ногу, коли катався на лижах. Кілька місяців провів у лікарні. Медики казали, накульгуватиме все життя. Потім хлопцеві зробили складну операцію — вставили металеву пластину вище коліна, щоб вирівняти структуру кістки. За кілька місяців нога зажила. Чмерковський одразу взяв участь у танцювальному конкурсі.

Нині Максим живе у штаті Нью-Джерсі. Власник кількох танцювальних студій у Нью-Йорку. На американському шоу "Танці з зірками" виступав із солісткою британського гурту "Спайс Ґьолз" Мелані Браун. Удвох протанцювали два сезони, посіли шосте місце. У четвертому сезоні Чмерковського поставили в пару з донькою боксера Мухамеда Алі — Лайлою. Вибороли третє місце.

Рік тому Чмерковського вважали четвертим у рейтингу найбажаніших холостяків світу. Красень любить, коли дівчата дивляться на його груди.

Зараз ви читаєте новину «Максим Чмерковський за красою поступився Девіду Бекхему». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі