середа, 15 грудня 2010 00:15

Маколей Калкін привезе дівчину до Києва

Автор: фото з сайта www.lookatme.ru
  Американський актор Маколей Калкін із Мілою Куніс
Американський актор Маколей Калкін із Мілою Куніс

Наприкінці грудня до Києва приїде 30-річний Маколей Калкін, американський актор, головний герой фільму "Один вдома".

— Переговори з Калкіном ведуть вже півмісяця. Його приїзд запланований перед Новим роком, — говорить 39-річний Валід Арфуш, віце-президент Національної телекомпанії. — Розмір гонорару поки що ми тримаємо у таємниці, бо переговори тривають. Він дуже хоче прилетіти в Україну.

Кажуть, за свій приїзд актор попросив $100 тис. Голлівудську зірку запросив Перший національний телеканал, щоб зняти у своїй передачі.

— Концепція програми приблизно така: Маколей в оточенні дітей біля ялинки побажає глядачам на всю Україну приємного перегляду фільму "Один вдома". Його, швидше за все, покажуть на нашому каналі 31 грудня. Саме цей фільм і зробив Калкіна відомим на весь світ.

У Києві актор проведе два дні. За цей час зніметься у передачі, матиме кілька екскурсій по місту.

Цьогоріч комедії "Один вдома" виповнюється 20 років. Фільм вийшов у прокат на Різдво 1990-го і зібрав $300 млн в американському прокаті і $200 млн у світовому. 10-річний Калкін тоді став мільйонером. Його статки сягали $17 млн. Щоправда, сам розпоряджатися грошима не міг. За нього це робили батьки, які за черговий гонорар купували синові якийсь презент.

— Калкін хоче привезти до Києва свою дівчину Мілу, — розповідають співорганізатори. — Вона за походженням українка. Народилася у Чернівцях. На початку 1990-х її сім'я переїхала до родичів у США.

Із голлівудською акторкою українського походження 24-річною Мілою Куніс Маколей зустрічається сім років. У 17 він одружився з ровесницею, актрисою Рейчел Майнер. За два роки вони розлучилися, бо сімейне життя заважало чоловікові працювати.

— Маколей — простий, добрий та ерудований, але жахливий домосід, — говорить Міла. — У вільний час ми з ним читаємо книжки чи дивимося телевізор. Витягнути його із дому у будень чи свято нереально.

Зараз ви читаєте новину «Маколей Калкін привезе дівчину до Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі