четвер, 11 червня 2009 21:01

Майк Тайсон одружився втретє

Колишній американський боксер 42-річний Майк Тайсон побрався із 32-річною   Лакією Спайсер. Свій третій шлюб спортсмен взяв у Лас-Вегасі, в каплиці готелю "Хілтон".

На церемонії були присутні священик і кілька близьких друзів пари. Дозвіл на шлюб Тайсон отримав за півгодини до реєстрації. Кажуть, він освідчився жінці кілька днів тому, хоч зустрічаються шість років.

— Лакія підтримала Майка у важку хвилину. Вони хотіли одружитися швидко, — каже один із учасників церемонії. — Тайсон мав щасливий вигляд. У його житті все перевернулося догори дригом.

Пишних гулянь із нагоди весілля боксер не влаштовував. Два тижні тому він втратив наймолодшу доньку, 4-річну Іскодес. Дівчинка задушилася, заплутавшись у дроті від спортивного тренажера. Після похорону Тайсон попросив не розпитувати його про доньку. Із матір"ю дівчинки Соль Ксотіл він не був одружений, хоч мають іще 7-річного сина Мігеля. Від двох попередніх шлюбів у Майка ще четверо дітей.

Зараз ви читаєте новину «Майк Тайсон одружився втретє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі