понеділок, 30 липня 2007 14:58

Мадонні хочуть заборонити всиновити дитину

  Співачка Мадонна хоче всиновити малавійського хлопчика Девіда Банду. Його мати померла, а батько дуже бідний, тому не може утримувати сина
Співачка Мадонна хоче всиновити малавійського хлопчика Девіда Банду. Його мати померла, а батько дуже бідний, тому не може утримувати сина

Нещодавно 48-річна поп-співачка Мадонна напилася до нестями. Із ресторану "Кларіддж" у центрі Лондона її вивів чоловік 38-річний режисер Гай Річі. Мадонна ледь трималася на ногах.

Співачка напилася, щоб забути проблеми з усиновленням малавійського хлопчика Девіда Банди. Наступного місяця із Африки до Лондона приїдуть соціальні працівники. Вони мають остаточно вирішити, чи зможе зірка усиновити 22-місячну дитину.

Кажуть, Мадонна боїться їхнього приїзду. Пенстон Кілемб, директор міністерства охорони дітей в Малаві, особисто проводитиме час з батьками щодня впродовж п"яти годин. Він має право розпитувати їх про наркотики, алкоголь, розлучення і зради. За чутками, останнім часом Мадонна не обмежує себе в спиртному. У стосунках співачки й режисера почалися розлади. Якщо це підтвердиться, малавійські чиновники відмовлять парі.

Торік у жовті Мадонні дали тимчасовий дозвіл на усиновлення дитини. Хлопчика вона забрала із африканського притулку і привезла в Англію.  Колишній батько дитини 32-річний Йохане Банда згодом заявив, що не давав згоди на всиновлення. Він думав, що сина Мадонна виховуватиме до повноліття, а потім поверне до Малаві. Чоловік каже, що йому підсунули документи на підпис, а він не вміє ні читати, ні писати. За законами Малаві, прийомні батьки мусять мешкати в країні протягом 18 місяців. Мадонні дозволили забрати дитину незаконно.

Зірка уже має двох дітей. Від Гая Річі в неї підростає 6-річний син Рокко. А від тренера з фітнесу Карлоса Ліона — 9-річна донька Лурдес.

Зараз ви читаєте новину «Мадонні хочуть заборонити всиновити дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі