пʼятниця, 19 лютого 2016 05:40

Людмила Савіна виграла 250 гривень від "Газети по-українськи"

Автор: Тетяна Попова
  Киянка Людмила Савіна передплатила ”Газету по-українськи” на 2016 рік
Киянка Людмила Савіна передплатила ”Газету по-українськи” на 2016 рік

— Подруга сім років тому дала почитати "Газету по-українськи". Мені сподобалася. З того часу передплачую. Газета актуальна й правдива. І ­журнал "Країна" читаю, у ­подруги беру, — розповідає киянка Людмила Савіна, 64 роки.

Вона передплатила "Газету по-­українськи", надіслала копію квитанції і виграла 250 грн.

— Зазвичай сторінку з іменами переможців не переглядаю. А тут наче відчувала, що треба перечитати. Гроші відклала на весняну поїздку в Кіровоград на гробки. Там поховані батько і брат, усі бабусі й дідусі.

Людмила Миколаївна працює бухгалтером у туристичній фірмі. Живе з мамою 89-річною Беатрисою Антонівною. Чоловік Микола помер 1987 року.

— Мама вже не читає, бо не бачить букви. А мені цікаві всі сторінки. Особ­ливо подобається рубрика "Столиця", — каже Людмила Миколаївна. — Кросворди розгадую. Використовую цікаві рецепти. Я ледача до кулінарії, не люблю готувати. Але ви пишете про страви, які можна по наших грошах собі дозволити.

Людмила Савіна передплатила "Газету по-українськи" на 2016 рік. Планує брати участь у наступних розіграшах. Мріє виграти поїздку до санаторію.

Зараз ви читаєте новину «Людмила Савіна виграла 250 гривень від "Газети по-українськи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі