середа, 20 червня 2007 15:25

Лобода в Стамбулі продавала пахлаву

Автор: фото з особистого архіву Світлани Лободи
  Світлана Лобода з пілотом повітряної ”Формули 1” у Стамбулі
Світлана Лобода з пілотом повітряної ”Формули 1” у Стамбулі

Співачка й телеведуча Світлана Лобода, 24 роки, провела три дні в Стамбулі. У бухті Золотий Ріг вона спостерігала за IV туром повітряних польотів "Формули-1".

— Мене захопила незворушність пілотів, які виробляли в повітрі мертві петлі, — зізнається Лобода. — Я хотіла політати з таким відчайдушним пілотом. Однак він сказав, що не ризикне взяти мене з собою. Навіть від грошей відмовився. Натомість запросив на каву. Я відмовилася.

У Стамбулі Світлана поповнила свій гардероб червоними та бордовими кофтами з шовку та шифону, шльопанцями з довгими закрученими догори носками та ковбойським капелюхом із джинсової тканини. На продуктовому базарі, помітивши, що в одного з продавців погано йде торгівля, стала за прилавок.

— Подходи! Покупай у меня! Пахлава — сладкая, как мед, — вигукувала вона. Біля Світлани зупинилися троє чоловіків і купили солодощі.

Гроші Лобода залишила торговцю.

Троє чоловіків купили солодощі

— У мене гарно йде торгівля, бо я — співачка і маю привабливий голос, — пояснила Світлана. Торговець подарував їй мішечок із чаєм. За його словами, цей сорт корисний для голосових зв"язок.

На центральній площі співачка скупалася в фонтані. Вийшла геть мокра. Однак уже за півгодини волосся й плаття обсохли. Того дня в місті було +36°С.

У Стамбулі Світлана побувала вперше, хоча в Туреччині раніше відпочивала. Співачка не могла залишитися довше, бо поспішала на зйомки програми "Шоуманія" на "Новому каналі".

— Цього літа в мене ще не було відпустки, — ділиться Лобода. — Буде в липні, тоді ще раз відвідаю Стамбул.

Зараз ви читаєте новину «Лобода в Стамбулі продавала пахлаву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі