пʼятниця, 05 жовтня 2007 17:30

Лілія Подкопаєва демонструвала плаття від Христини Бобкової

Автор: фото: Наталя ЧУБЕНКО
  Ведучий прогнозу погоди на телеканалі ”1+1” Ігор Посипайко поправляє шаль телеведучій з Першого національного каналу Наталі Розинській на відкритті торгового дому ”Модний квартал” у Києві
Ведучий прогнозу погоди на телеканалі ”1+1” Ігор Посипайко поправляє шаль телеведучій з Першого національного каналу Наталі Розинській на відкритті торгового дому ”Модний квартал” у Києві

Бутик торгового дому "Модний квартал" відкрили в середу в київському "Альта Центрі". Одяг демонстрували олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва та учасники "95 кварталу" Володимир Зеленський і Євген Кошовий. Їхніми іменами назвали відділи в бутику.

У "Модному кварталі" продаватимуть одяг від Олексія Залевського, Олени Даць, Христини Бобкової, Людмили Кисленко, Діани Дорожкіної та Віктора Анісімова. На відкритті показали колекцію Бобкової.

24-річний актор Євген Кошовий виходить у зеленому светрі та чорних брюках. Із залу за ним спостерігає 22-річна дружина Оксана. Вона на шостому місяці вагітності.

— Маю три светри від "Модного кварталу", — хвалиться Кошовий. — Ксюша, мабуть, теж щось купила. Одяг я їй не обираю, просто даю на нього гроші.

29-річний актор Володимир Зеленський доходить до краю подіуму й падає з нього. Вхопившись за плече фотографа, утримується на ногах. На рукавах його светра написи: "секонд хенд" і "фьост хенд" ("друга рука" і "перша рука"). Із Христиною Бобковою "квартальці" познайомилися на шоу "Танці з зірками". Вона створювала для них танцювальні костюми.

— Головне — щоб одяг був зручним, — розмірковує Володимир Зеленський. — На модні лейбли я ніколи не дивлюся. Хіба що на кросівки — "Адідас" або "Найк", бо їх не так швидко рву. Речі мені переважно купує дружина Олена. Буває, зранку прокидаюся, дивлюся — штани нові. Я теж купив Лєні піджак і футболку. Сукні вона не носить, більше любить штани. А мені подобаються жінки у платтях.

Лілія Подкопаєва, 28 років, демонструє жовту плетену сукню без рукавів. Вона розкуто крокує сценою на високих підборах.

— Могла б і краще пройти, — мружиться чоловік гімнастки Тимофій Нагорний, 36 років. — Я пропонував їй зробити кілька гімнастичних елементів. Ліля відмовилася, бо одягла плаття, а не штани. Колись вона придумувала спортивний одяг. Сама зробила купальник, у якому перемогла на Олімпіаді 1996 року.

Після показу Нагорний цілує дружину в щоку і веде до виходу.

— Пора детей укладывать, уже девять вечера, — стукає по годиннику.

Удома на подружжя чекають дворічний син Вадим та донька Кароліна, якій 10 місяців.

Зараз ви читаєте новину «Лілія Подкопаєва демонструвала плаття від Христини Бобкової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі