середа, 03 лютого 2010 07:40

Левеня Тимофія Нагорного з"їдає три кілограми м"яса

Підприємцю 40-річному Тимофієві Нагорному подарували п"ятимісячне левеня.

— Уранці почув, як хтось сміється під дверима. Підходжу до дверей, чую лев"ячий рик. Перші хвилини не знав, що сказати. Я за гороскопом Лев. Але щоб ось так, без попередження, принести хижака — це занадто.

Тимофій після розлучення з гімнасткою Лілею Подкопаєвою винаймає однокімнатку в центрі столиці.

— Левеня подарував мій друг, боксер Володимир Вірчис. Сказав: "Годуй його частіше, і все буде добре", — сміється. — Доки я за левеням побіг на кухню, Вірчиса як вітром здуло.

Під одним дахом із подарованим звірятком бізнесмен пробув добу.

— Не уявляв, що воно їсть, як його веселити. Віддав йому все м"ясо, яке було вдома. У день левеня з"їдає 3 кіло м"яса, воно спустошило мій холодильник. Друзі на мою честь назвали його Тимофієм. Левеня ганяло по коридору, стрибало на ліжко. На кухні передніми лапами заскакувало на стіл. Надвечір почало показувати характер. Я ліг спати, лишив його у коридорі. Воно гарчало, лапою било в двері, подряпало паркет. На ранок я знайшов Тимофію тимчасове житло. Відвіз до друга в заміське господарство. Там живе ще парочка гімалайських ведмедів: Даша і Маша, ними опікується  Вірчис. Йому тварин принесли друзі на 35-річчя два роки тому.

Двічі на тиждень Тимофій Нагорний і Володимир Вірчис їздять до своїх підопічних. Підприємець планує віддати левеня до зоопарку, коли воно підросте.

У двоповерховому будинку співачки 27-річної Анни Завальської та її сестри Аліни, 26 років, живуть кіт Любас і вівчарка Арчибальд.

— Півроку тому нам подарували ще кролика. Після концерту підійшов хлопець із кліткою. У ній був декоративний кролик. Назвали його Веніаміном, кликали Віником. Найбільше до нього ревнував кіт Любас. Він найстарший, раніше був сімейним улюбленцем. Недавно кролика завезла до подруги. У неї кролиця, хочемо, щоб вони створили сім"ю.

Кота Любаса два роки тому Анна ледве врятувала від собак.

— Сиділа вдома, почула шум. Вибігла, розігнала чотирьох псів. Любас утік. Три доби його шукали, знайшли на якихось трубах. Був ледь живий, покусаний. Робила йому уколи, перев"язки, доки не виходила.

Їхня вівчарка Арчибальд сидить у клітці. Її співачкам подарували 2008-го на 6-річчя гурту.

— Арчі був зовсім маленький, уміщувався на долонях. Дресирували його, навчали різних команд. Зараз величезний, дістає нам із сестрою до пояса. І далі росте, мов на дріжджах. Щодня з"їдає майже відро м"яса. Нещодавно налякав фотографа. Той знімав Арчі з балкона. Восени збудували для нього в дворі вольєр. Любас цим користується. Доки пес сидить у вольєрі — крутиться навколо нього, дражнить. Коли ввечері випускаємо Арчі гуляти, кіт ховається в будинку.

Двох однакових собак тримає у своїй дворівневій квартирі власниця модельного агентства "Карін" киянка Влада Литовченко, 39 років.

— Обоє елітної породи міні-йоркшир. Одна — чоловікова (торік Влада одружилася з дніпропетровським бізнесменом Сергієм Прокаєвим. — "ГПУ"). Її звати Барбі. Коли собачку вперше побачила менша донька Христина, захотіла й собі. За якийсь час Сергій подарував їй таку саму. Назвали Дейзі. Зараз у нього багато справ, привіз собачку нам у Київ.

Письменниця Ірен Роздобудько, 47 років, показує фотографію, на якій вона із клаповухим собакою.

— Коли переїхала до Києва, завела болонку. Після того як вона померла, ніяких домашніх тварин не тримаю. Це все одно що завести дитину, дуже відповідально. У моїх друзів у Львові є рудий песик. Так полюбився мені, що присвятила йому розділ в своїй книжці "Шості двері". Там вся розповідь ведеться від імені собаки.

Сергію Костецькому подарували золоту рибку

На 23-річчя столичному хореографу Сергієві Костецькому донька продюсера Влада Ряшина — 13-річна Ольга — купила золоту рибку. Сергій того дня виступав у шоу "Танцюю для тебе" на каналі "1+1".

— Спочатку дуже зрадів. Запанікував, коли приїхав додому. Рибка через місяць підросла, довелося купляти їй акваріум. Він коштував дорожче за рибу. Тепер рибка почувається краще, ніж я у своїй двокімнатній квартирі, — каже він.

Зараз ви читаєте новину «Левеня Тимофія Нагорного з"їдає три кілограми м"яса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі