вівторок, 22 березня 2016 05:05

Леся Рвачьова померла від уколу

Автор: Фото надані Наталією Тарасенко
  Леся Рвачьова з міста Ладижин на Вінниччині жила з сином і чоловіком у столиці
Леся Рвачьова з міста Ладижин на Вінниччині жила з сином і чоловіком у столиці

За 35-річною Лесею Рвачьовою з міста Ладижин Вінниччині відбули дев'ятини. Жінка померла 25 лютого, коли гостювала в батьків.

— У Лесі почали боліти руки. Наче їх порізали й солі насипали. Чомусь почервоніли і підпухли — алергія пішла. У дочки відказали руки й ноги після сварки із свекрухою. Їй приписали ліки від нервового зриву. Думали, може пішла алергія на них. Побоялися, щоб не стався анафілактичний шок. Тому викликали лікаря, — згадує мати загиблої 54-річна Наталія Тарасенко.

Фельдшер "швидкої" Павло Маєвський зробив два уколи проти алергії.

— Він не обстежив Лесю. Не зміряв тиск, не послухав серце. Ввів два уколи й пішов з хати. Лесі ніби полегшало. Випила води на кухні й лягла, — розповідає мати. — Я тільки хотіла вимкнути ночнік, як вона дуже голосно скрикнула: "Мамочко, по…". Я скочила, а в неї очі під лоб. Доця мгновєнно холодна стала.

Леся Рвачьова із чоловіком Володимиром та 4-річним сином Олександром жили в Києві у 3-кімнатці свекрів.

— Онук житиме в нас. Свати навіть на похорони не приїхали. Щось не злюбили мою Лесю. Але й сина свого не любили. Зять іноді каже, що за 10 років від мене тепла більше отримав, ніж від своїх батьків, — говорить Наталія Іванівна. — Вова поки що працює в Києві. Потім зять купить квартиру в Ладижині і переїде сюди, до дитини.

— Йому поки що не зізнаємося про смерть матері. Кажемо, вона лікується. Леся дуже часто сниться Сашуні. Вона ж чотири роки вистоювала у храмі на колінах і випрошувала у Бога дитинку. За місяць до її смерті розповів їй про сон. Каже: "Мамусічка, мені снилося, що тебе Бозя на небо забирає, а ми тебе не віддаємо". Тими днями перед балконом ще й голубка замерзла.

Леся Рвачьова вивчилася на економіста. Працювала в міжнародній компанії "Транслегіон".

Зараз ви читаєте новину «Леся Рвачьова померла від уколу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі