вівторок, 20 вересня 2011 06:15

Леонтьєв проспав дискотеку

Автор: фото: Тарас ПОДОЛЯН
  Російський співак Валерій Леонтьєв йде червоною доріжкою в Ялті на фестивалі ”Крим мюзік фест”
Російський співак Валерій Леонтьєв йде червоною доріжкою в Ялті на фестивалі ”Крим мюзік фест”

Російський співак 62-річний Валерій Леонтьєв із дружиною два дні відпочивав на іспанському острові Ібіца. Там він купався і засмагав на нудистському пляжі.

— Раніше на цьому острові ніколи не був, — розповідає Валерій Якович у Ялті під час фестивалю "Крим мюзік фест". — Друзі постійно нахвалювали цей курорт. Вирішив поїхати й перевірити.

До острова дісталися поромом.

— Дорогою відвідали острів Форментера. На пляжах там усі засмагають голі. Ми з дружиною кілька годин теж поніжилися на сонці. Такого чистого піску ніде не бачив.

На Ібіці подружжя оселилося в люксі 5-зіркового готелю "Ібіца Корсо".

— Там мені захотілося малювати. У магазині купив собі фарби. Почав щось малювати, але дружина попросила припинити. Сказала, що своїми картинами тільки насмішу людей.

Планував відвідати "Спейс" — найбільшу дискотеку острова, розраховану на п'ять тисяч відвідувачів.

— Друзі попереджали: "Якщо підеш туди, то ніякого задоволення не отримаєш. Усі п'ять тисяч будуть стоять одне біля одного і трястися в такт музиці". Мене це не зупинило, все одно кортіло подивитися. Перед сном завів будильника на першу ночі. Встати не міг, бо перед цим добряче об'ївся в ресторані креветками й омарами.

Зараз ви читаєте новину «Леонтьєв проспав дискотеку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі