четвер, 07 квітня 2011 10:13

Куркова вийшла на подіум без білизни

Автор: фото надане меценатською організацією ”TOP Ukraine”
  Під час презентації колекції ліванського дизайнера Зухаїра Мурада у Києві чеська топ-модель Кароліна Куркова вийшла на подіум у напівпрозорому платті без білизни. Інтимні місця прикривало лише чорне мереживо
Під час презентації колекції ліванського дизайнера Зухаїра Мурада у Києві чеська топ-модель Кароліна Куркова вийшла на подіум у напівпрозорому платті без білизни. Інтимні місця прикривало лише чорне мереживо

Ліванський дизайнер 39-річний Зухаїр Мурад привіз у Київ колекцію "Гімн пустелі" сезону весна–літо-2011. Взимку представив її на Тижні високої моди у Парижі.

— Я вперше в Україні, — каже Зухаїр повільною англійською перед показом у столичному "Мистецькому арсеналі". — Поки що нічого не встиг побачити. Через вікно автомобіля розгледів кілька церков. Серед моїх клієнток є кілька українок. Вони дуже вибагливі. На будь-що не погодяться. Але мені подобаєтьсяя їхній смак. Серед них кілька бізнес-леді та артистів. Політиків не пам'ятаю. Я не поділяю ні клієнток, ні моду на певні країни. Нема моди італійської чи японської. Речі на жінках різних національностей можуть відрізнятися тільки окремими деталями. Торік на червоній доріжці у Каннах тільки п'ятеро акторок прийшли не в моїх нарядах. Решту обшиваю я.

Сукні від дизайнера носять співачки Дженніфер Лопес, Періс Хілтон, Кайлі Міноуґ, Шакіра і Крістіна Аґілера. Свою першу майстерню Зухаїр Мурад відкрив у ліванському місті Бейрут 1995 року. Тепер має кілька десятків магазинів по світу.

— Для декого плаття шию півроку. Я повинен знати усе про свою клієнтку. Як вона ходить та сідає, як нахиляється і тримає спину. Сукня повинна виглядати на жінці сексуально, але не вульгарно, гламурно, але сучасно.

Квитки на захід коштували від 400 до 4 тис. грн. До найдорожчих додавали запрошення на вечірку після показу в одному зі столичних нічних клубів. Місця у перших рядах займають футболіст Олександр Шовковський з дружиною-дизайнеркою Ольгою Альоновою, "регіонал" Нестор Шуфрич, організатор заходу, меценат Олександр Онищенко, дружина віце-прем'єра Сергія Тігіпка Вікторія Лопатецька, радник президента Віталій Журавський. Показ затримали на годину. Гості виходять на перекур, п'ють шампанське.

Коли на сцені з'являються перші моделі у драпірованих шовкових сукнях, оздоблених дорогоцінним камінням, дехто з глядачів починає позіхати. Більшість знімають показ на телефони, перешіптуються з сусідами. Без зацікавлення дивляться на чорні вечірні вбрання з китицями.

Овації викликає вихід на подіум чеської топ-моделі 27-річної Кароліни Куркової у напівпрозорій сукні. Вона без білизни. Під одягом проглядаються груди та сідниці моделі. Російський звідник Петро Лістерман протирає окуляри.

— Это единственная в мире модель без пупка, — розповідає йому російською чоловік років 30, який сидить поруч. — Замість пупка у неї рівна шкіра зі шрамом. Кажуть, пупок просто сам по собі заріс у дитинстві. Але я думаю, це наслідок невдалої операції на животі. Може, Кароліні вирізали пупкову грижу. На фотосесіях їй пупок домальовують. Не розумію, чого вона не зробить пластичну операцію. Така обійдеться у 10 тисяч євро. Це копійки для такої моделі. Куркова менше ніж за 40 тисяч на подіум не виходить.

За моделлю по подіуму йде дизайнер. Білявка обіймає Зухаїра. Організатори оголошують, що його сукні два дні продаватимуть у столичному готелі "Рів'єра". Їхня початкова ціна від $20 тис., 160 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Куркова вийшла на подіум без білизни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі