вівторок, 23 листопада 2010 10:47

Ксенії Собчак мати не дозволяє виходити заміж

Автор: фото з сайта www.rusactors.ru
  Телеведучій Ксенії Собчак приписували романи з кількома російськими політиками та бізнесменами
Телеведучій Ксенії Собчак приписували романи з кількома російськими політиками та бізнесменами

Телеведуча Ксенія Собчак відзначила 29-річчя. Депутат Держдуми Росії Сергій Капков, 34 роки, подарував їй каблучку зі смарагдом в 30 карат. Кажуть, 2011-го пара планує одружитися.

— Ксенія і Сергій не приховують своїх стосунків, — розповідають їхні знайомі. — Вони зустрічаються уже півроку. Такий вибір Ксенії дуже подобається її мамі — сенатору Людмилі Нарусовій. У ньому вона бачить серйозного, представницького і заможного чоловіка. До того Собчак мала кількох багатих коханців, але усі вони були одруженими. Мати забороняла їй виходити заміж за жонатого. Не хотіла, щоб через доньку розпалася чиясь сім'я.

2009-го Сергій розлучився з першою дружиною — телеведучою каналу "Вісті-24" Катериною Грінчевською. Від шлюбу з нею має двох дітей — доньку 5-річну Софію і сина Івана, 7 років.

— Ксенія навіть дружила з Катериною. Зараз не спілкуються. Катя дуже важко переживає розлучення з чоловіком і відмовляється від коментарів. Вона не готова поки що розмовляти з журналістами. Через це на якийсь час виїхала з країни.

— З Катьою ми розлучилися за мировою угодою, — каже Сергій Олександрович. — Я залишив колишній дружині квартиру, де прописані діти, і наше сімейне авто.

Про стосунки із Собчак говорити відмовляється. Зараз депутат живе на дачі в Підмосков'ї.

Зараз ви читаєте новину «Ксенії Собчак мати не дозволяє виходити заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі