пʼятниця, 18 березня 2011 04:45

Кривошапко сів п'яним за кермо

Автор: фото з сайта www.gorod-kiev.com.ua
  Співак Олександр Кривошапко з хореографом Тетяною Денисовою зустрічається два місяці. Жінка старша за нього на 12 років
Співак Олександр Кривошапко з хореографом Тетяною Денисовою зустрічається два місяці. Жінка старша за нього на 12 років

У співака 19-річного Олександра Кривошапка працівники Державтоінспекції відібрали права. Він став відомим після участі у проекті "Х-Фактор".

— Того вечора був зі своєю дівчиною, — каже по телефону. — Перед цим в одному з ресторанів випили по келиху пива. Я сів за кермо, але навіть не встиг від'їхати. Наше авто зупинили даїшники. Почали вимагати у мене права. Я чесно відповів, що не маю їх.

Права та документи на авто належали дівчині Олександра хореографу Тетяні Денисовій, 31 рік.

— Таня вийшла з машини, щоб поговорити з даїшниками. Але вони не схотіли її слухати. Забажали грошей. Навіть назвали нам кругленьку суму. Коли ми хабара не дали, попросили обох дихнути в алкотестер. Я не був п'яним, бо почував себе нормально. Ніколи не сів би дуже п'яним за кермо. Нам потрібно було проїхати один квартал. Машину я воджу дуже добре, але офіційних прав немає. Буде час, здам на права. Даїшники ні з чого підняли паніку.

У прес-службі ДАІ підтвердили, що Кривошапко їхав у нетверезому стані і не мав із собою прав на керування автівкою. У Тетяни забрали права. Їй доведеться заплатити штраф 3 тис. грн або залишитися без прав на два роки. Вона користуватиметься тимчасовим посвідченням водія. Справу з вилучення документів у Денисової розгляне суд.

Зараз ви читаєте новину «Кривошапко сів п'яним за кермо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі