середа, 07 липня 2010 02:03

Кріштіану Роналду сам виховуватиме сина

Автор: фото з сайта www.novline.ru
  Португальський футболіст Кріштіану Роналду з моделлю Іриною Шайк під час відпочинку на Корсиці. Два тижні тому у нього народився син. Ім’я матері дитини футболіст приховує
Португальський футболіст Кріштіану Роналду з моделлю Іриною Шайк під час відпочинку на Корсиці. Два тижні тому у нього народився син. Ім’я матері дитини футболіст приховує

Наприкінці червня в португальського футболіста 25-річного Кріштіану Роналду народився син.

— Із величезною радістю інформую, що нещодавно став батьком хлопчика, — пише Роналду на своїй сторінці в соціальній мережі "Фейсбук". — За згодою матері дитина передається винятково під мою опіку.

Позаторік Кріштіану став найкращим футболістом світу. Щотижня заробляє 65 тис. євро. Має в Португалії два магазини одягу.

Два роки тому під час чемпіонату Європи в Австрії та Швейцарії Роналду зустрічався з іспанкою Нереїдою Ґальярдо. Раніше вона знімалася оголеною для еротичних журналів. Познайомилися в одному з іспанських нічних клубів. За кілька днів Кріштіану представив її своїм батькам. Розлучився з нею після знайомства з італійською моделлю Летицією Філіппі.

Має в Португалії два магазини одягу

Цієї весни Роналду почав зустрічатися з переможницею челябінського конкурсу "Супермодель-2004" Іриною Шайк, 24 роки. Вона живе в Парижі. Чотири місяці Кріштіану намагався випросити в Ірини номер телефону. Наприкінці травня вони відпочивали на Корсиці. Прилетіли приватним літаком із Мадрида. Щодня каталися на яхті, яку орендували за 58 тис. євро.

— Кріштіану довго за мною упадав, а це на нього не схоже, — казала Ірина. — Я хочу вийти заміж за Роналду, а також народити йому дитину.

Ім"я матері свого сина футболіст приховує.

Зараз ви читаєте новину «Кріштіану Роналду сам виховуватиме сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі