пʼятниця, 01 лютого 2013 06:15

Козловський відпочив у Дубаї за рахунок дівчини

Автор: фото з сайта www. ivona.bigmir.net
  Зі співаком Віталієм Козловським киянка Надія Іванова познайомилася на ”Русском радио”, де працювала ведучою
Зі співаком Віталієм Козловським киянка Надія Іванова познайомилася на ”Русском радио”, де працювала ведучою

Співак 27-річний Віталій Козловський на зимових канікулах відпочивав у Дубаї. Подорож йому оплатила киянка Надія Іванова. Вона — ведуча на "Нашому радіо".

— Відмовлятися, напевно, було б негарно, тому я погодився, — каже співак. — Це був несподіваний презент, бо зазвичай усе відбувається навпаки: хлопці дарують дівчатам поїздки. Перед подорожжю в нас були дружні стосунки, а після відпочинку ми зблизилися. Під час шопінгу ходили на презентації різних ювелірних салонів. Дивилися на персні й навіть надівали їх. Один нам обом сподобався. Але це нічого не означає. До пропозиції руки й серця ще довго.

Надія родом із кримського міста Сімферополь. Із Козловським познайомилися під час ефіру на" Русском радио", де працювала раніше. В анкеті телеведучої на "Нашому радіо" написано, що вона мріє про маленьку автівку "фіат". Таку машину перед Новим роком купив собі співак. Заплатив 145 тис. грн.

— З Надею ми щодня на телефоні й практично кожен день зустрічаємося. Я думаю, наступна наша поїздка буде в Америку або по Європі.

На початку жовтня 2012-го Віталій звільнив усю свою команду — адміністратора, виконавчого продюсера. Тоді ж пішов від свого продюсера Ігоря Кондратюка. Той натомість забрав у Козловського машину "Ніссан Тіану" та заборонив йому виконувати пісні. Кажуть, авто Кондратюк продав, аби відбити кошти, які вклав у Козловського. Та попри судову заборону, Віталій і далі співає свій старий репертуар. Тепер продюсує себе сам. Чотири роки тому купив квартиру на столичній Оболоні. Колись йому приписували роман із продюсером Яною Прядко. Зараз вони не спілкуються.

Зараз ви читаєте новину «Козловський відпочив у Дубаї за рахунок дівчини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі