пʼятниця, 24 травня 2013 00:30

Костянтин Меладзе переїхав у Крим

Продюсер 50-річний Костянтин Меладзе перебрався на свою дачу в кримському Гурзуфі. Кажуть, зважився на переїзд зі столиці, щоб усамітнитися.

— Після страшної аварії, у якій Костянтин на Обухівській трасі збив на смерть жінку, минуло п'ять місяців, але він так і не може повернутися до публічного життя, — говорить знайомий Меладзе. Прізвище просить не називати. — До Криму переїхав напередодні свого ювілею. 11 травня йому виповнилося 50 років. На святкування нікого не запрошував. Приймав вітання по телефону і обмежився того дня вечерею в родинному колі.

Особняк продюсера у Гурзуфі коштує $1,5 млн. До моря від подвір'я Меладзе — 1 км.

Кажуть, у Криму він проведе літо з дружиною 37-річною Яною, сином 8-річним Валерієм і доньками 9-річною Лією і Алісою, 13 років.

— Чув, що на день народження до Меладзе хотіли приїхати кілька російських артистів, але він чемно всім відмовив, — додає знайомий. — Раніше любив святкувати, влаштовував вечірки. Після аварії змінився. За кермо не сідає.

Зараз ви читаєте новину «Костянтин Меладзе переїхав у Крим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі