вівторок, 12 квітня 2016 06:15

Колишній міністр одружився вп'яте

Автор: ФОТО З САЙТА www.tabloid.pravda.com
  Екс-­міністр аграрної політики Ігор Швайка з дружиною Ольгою Дьяченко живуть у Харкові
Екс-­міністр аграрної політики Ігор Швайка з дружиною Ольгою Дьяченко живуть у Харкові

7 квітня "свободівець" та екс-міністр аграрної політики 40-річний Ігор Швайка взяв шлюб із головним редактором "Аграрної газети" 34-річною Ольгою Дьяченко з Харкова. Побрався вп'яте. Кажуть, Ольга на шостому місяці вагітності.

— Годину тому ми стали зареєстрованою державою родиною, — написав Ігор Швайка у ­"Фейсбуку".

Він очолює харківську обласну організацію об'єднання "Свобода". Його перша дружина Олена Севастьянова мала власний бізнес. Народила Ігорові сина Івана, якому зараз 16 років. Він живе у Швейцарії з матір'ю, за чутками.

Удруге взяв шлюб із нотаріусом Ольгою Зубковою з Києва. Мають спільну доньку Анну, 11 років. Третьою дружиною стала юристка Ольга Швайка. У пари є син 6-річний Тарас і донька Софія, 8 років. 26 серпня 2013-го Ольга звинуватила чоловіка у викраденні сина.

— У липні Ігор відпочивав із дітьми в Карпатах. На День Незалежності привіз Тараса і Софію. 26 серпня забрав сина, хоча той не хотів їхати з батьком, — розповідає Ольга. — Підняла всіх на ноги. Біля будинку колишнього чоловіка розбила наметове містечко. Дитину Швайка повернув.

Четверту дружину однопартійку Олену Злобіну Швайка залишив із донькою 2-річною Іванною.

Зараз ви читаєте новину «Колишній міністр одружився вп'яте». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі