середа, 30 грудня 2009 17:12

Колір кави з молоком найкраще підходить для новорічної ночі

Зустрічати Новий рік слід у контрастному вбранні — світло-темному. Це може бути поєднання білого чи сріблястого з чорним, синім, фіолетовим.

Можна одягти кремові чи бежеві відтінки з коричневим та шоколадним. Найкраще підходять для цієї ночі кольори кави з молоком. На такій сукні матимуть чудовий вигляд кілька низок річкових перлів. Світлий шарф чи накидка добре доповнюватимуть образ. Можна скористатися багатошаровим одягом. Коли темніша і груба тканина облягає стан, а легка і світла спадає вільно.

Не треба одягати яскраве. Червоні із золотом, блакитні й зелені, бузкові й рожеві сукні та сорочки залиште для іншого свята. Так само й ювелірні вироби з діамантів, рубінів, сапфірів. Бажано обрати спокійніші камені, що таємничо світяться зсередини м"яким молочним світлом.

Не треба одягати яскраве

Не забудьте віддати данину водяній стихії. Цього разу це має бути вода джерел, струмків, озер і річок. Морські аксесуари — мушлі, дельфіни, корали — не вдягайте. Оберіть символи прісних водоймищ — жаби, бабки, риби, очерет, латаття. Вони мають створювати враження рухливої води. Або ефект водоспаду. Відмовтеся від натурального хутра. Спідниці та штани зі шкіри будуть недоречними. Не перевантажуйте одяг металевими деталями.

Протягом 2010 року модними будуть демократичні тенденції. Одяг не повинен сковувати рухів тіла. Знов пануватиме романтичний стиль: сорочки вільного крою з високими манжетами і широкі штани з високою посадкою. Особливою деталлю має стати комір. Його широкий відворот та глибокий виріз підкреслюватимуть лінію шиї. Знову будуть популярні жилети і хустки замість краваток, паски й мотузки на талії. Повертаються до гардеробів крислаті капелюхи. Деталі одягу мають бути великими, наприклад, помітні накладні кишені або декоративні латки.

Цього року переважатимуть насичені темні кольори: бордо, глибокий зелений, королівський синій та шоколадний. На них гарно виглядатимуть білі та жовті деталі.

Взуття тяжітиме до спортивного стилю — без високих підборів та блискучих поверхонь.

Зараз ви читаєте новину «Колір кави з молоком найкраще підходить для новорічної ночі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі