пʼятниця, 20 січня 2012 05:45

Кажуть, що Віталій Кличко розлучається

Автор: фото З САЙТА WWW.livestory.com.ua
  Чемпіон світу з боксу Віталій Кличко і Наталія Єгорова одружені 14 років. Мають двох синів і доньку. Вчора він спростував чутки про розлучення на своїй сторінці у ”Фейсбуці”
Чемпіон світу з боксу Віталій Кличко і Наталія Єгорова одружені 14 років. Мають двох синів і доньку. Вчора він спростував чутки про розлучення на своїй сторінці у ”Фейсбуці”

— Віталій Кличко давно не живе з дружиною і дітьми. Якщо бачаться чотири рази на рік, то це велике щастя, — каже киянка Олена, знайома подружжя Кличків. — Раніше на вечірки приходили вдвох. Наталя на всі бої до Віталіка їздила. А тепер вона у Києві рідко буває. Живе в Австрії, у Штатах. Чула, що Клички планували розлучитися торік, але Віталій боїться, що це нашкодить його іміджу перед виборами.

Чемпіон світу з боксу 40-річний Віталій Кличко із дружиною 38-річною Наталею Єгоровою у шлюбі 14 років. Мають двох синів і доньку.

— Виховує дітей Наталя. Кілька разів брала їх на вечірки. Бачила її доньку на врученні премії "Гордість країни" торік. Наташа затуляла малу від фотографів. Кажуть, вони з Віталієм хотіли розлучитися 2009-го, але тоді покійний Володимир Родіонович, батько чоловіка, настояв, щоб сім'я збереглася. Такої, як Наталя, він не знайде. Заради нього вона покинула кар'єру. Не кожна модель народить трьох дітей і стане домогосподаркою.

— Це все чорний піар і не більше. Перед виборами хтось хоче заплямувати ім'я Віталія, — каже один із друзів боксера. Просить не вказувати його імені. — Пустили чутки, що він має коханку у Київраді, що зраджує дружину з різними моделями. Але жодних доказів тому нема, бо Віталя чудовий сім'янин. Я ніколи не чув, щоб вони з Наталею не те щоб сварилися, навіть сперечалися. Бачаться вони справді рідко. Але сім'я їхня міцна. Навпаки, вони планували зіграти весілля. Коли розписувались 1997-го, то не було ні весільної сукні, ні застілля, Наталя дуже мріє про весільну церемонію. Та й Віталя планує перевезти сім'ю у Київ. Будує триповерховий дім біля Київського моря.

— Ми з Віталієм розділили обов'язки. Він займається кар'єрою, а я присвячую себе сім'ї і дітям, — говорила Наталя Єгорова у своєму останньому інтерв'ю. — Донька співає, танцює, любить удома дефілювати. Недавно взула мої туфлі на підборах. Пройшлася так, ніби в них і народилася.

 

Зараз ви читаєте новину «Кажуть, що Віталій Кличко розлучається». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі