середа, 04 березня 2009 18:56

Катя Осадча танцювала в сукні Юлії Тимошенко

Автор: фото: Аріна КАНТОНІСТОВА
  У проекті ”Танцюю для тебе” телеведуча Катерина Осадча і танцівник Андрій Крись пародіювали українського та російського прем’єр-міністрів
У проекті ”Танцюю для тебе” телеведуча Катерина Осадча і танцівник Андрій Крись пародіювали українського та російського прем’єр-міністрів

Минулої суботи в столиці стартував другий сезон проекту "Танцюю для тебе". Прямий ефір транслювали з восьмого павільйону кіностудії ім. Довженка.

— Я за Настю не переживаю, она выступит отлично! — 27-річний співак Потап (псевдонім Олексія Потапенка) гукає учасникові "Камеді Клабу", 33-річному Дяді Жорі (Вадим Мічковський). Потап сидить у першому ряду в рожевій сорочці, брюках, лакованих туфлях і великих білих сонцезахисних окулярах. Мічковський позіхає у третьому ряді. Неподалік сидить дружина боксера В"ячеслава Узелкова, 27-річна Марина. Вона на сьомому місяці вагітності. Чекає на хлопчика.

— Увага, хвилина до ефіру. Це стосується Потапа та Дяді Жори, — кричить російською режисер. — Годі розмовляти!

Співачка Настя Каменських, 21 рік, готується танцювати із Дмитром Дікусаром, 23 роки, чоловіком співачки Ірини Білик.

— Бігла на зйомку з церемонії нагородження найкрасивіших у палаці "Україна", — каже Анастасія. — На червоному килимку правий босоніжок порвався, мало не впала з 12-сантиметрового підбору. Трохи вивернула ногу.

Після першого танцю в стилі "модерн" пара Каменських—Дікусар мають 28 балів. Найбільше балів у дуету Василь Бондарчук—Олена Шоптенко. Найменше — у співака Віктора Павліка і Лізи Дружиніної — 17.

— Я майже тиждень не танцював, їздив на гастролі в Івано-Франківськ. Гляньте, як похудав, — 43-річний Віктор Павлік втягує живіт. — Важив 65 кілограмів, а зараз — 62. Кольца золоті почали спадати.

Телеведуча Катерина Осадча та її партнер Андрій Крись пародіюють прем"єр-міністрів України та Росії — Юлію Тимошенко і Володимира Путіна. Танцюють під пісню "Ти мені не даєш".

— У світських колах непристойно коментувати політику та релігію, — зауважує нардеп від НУ-НС Ольга Герасим"юк, 50 років. Вона в журі конкурсу.

— Ну чого ж? — відмахується Катерина Осадча, 25 років. — Ми показали наболіле, про що зараз найбільше говорять люди.

Катерина в тісній чорній сукні із розширеною лінією на стегнах і "ліхтариками" на рукавах. На спині масивна біла "блискавка".

— У точнісінько такій Юля Тимошенко в січні підписувала газовий контракт у Москві, — каже Осадча. — Фасон ретельно вивчали по фотографіях. Матерію брали таку, що добре тягнеться. Правда, коса навколо голови в мене накладна.

Ольга Герасим"юк уперше судить на проекті:

— Щойно повернулася з відрядження в Росії. Поки там була, вичитала в Інтернеті чи не всю літературу про класичні танці.

На дуель вийдуть пари Осадча—Крись і Павлік—Дружиніна.

Зараз ви читаєте новину «Катя Осадча танцювала в сукні Юлії Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі