вівторок, 27 грудня 2005 17:46

Катя Чілі продала подушку

 

У неділю ввечері перед входом до клубу "44" на Хрещатику спалили цілу купу глянцевих журналів. Так 23-річна письменниця, а заодно й солістка гурту "Фактично самі" Ірена Карпа з однодумцями почали боротьбу з гламуром на вечірці "Зоряний секонд-хенд".

Великий тлумачний словник визначає "гламур" як "мистецтво шикарно виглядати" та "правильно й природно одягатися".

— Весь гламур – це насправді секонд-хенд, — пояснила Ірена. — Тому я попорпалася в шафі, й вирішила розпродати купу речей.

Друзі Карпи так само перевернули все у своїх шафах. Потім це шмаття одягли на худих та високих модельок у порваних колготах та з позаліплюваними ротами (мовляв, вони красивіші, коли мовчать). Присутні мали це купувати на аукціоні. Стартова ціна за лот — 5 грн.

Артисти виявилися людьми не скупими — прощалися з речами легко.

Найбільш "антигламурними" визнали шкарпетки, які ніхто ніколи не прав

30-річний Юрко Хусточка та 24-літній Діма Шнуров з гурту "Естетичне виховання" віддали свої сорочки. Колись, ще як виступали в "Океані Ельзи", їх пошила Ляля Фонарьова — кохана 30-річного Славка Вакарчука. Дорогі блискучі тканини, яскраві ґудзики-камінці, приталений крій — усе це, на думку Хусточки, більше пасуватиме "якомусь педику". Та сорочки купили жінки — одну за 165 грн, другу — за 70.

Сама Ірена Карпа продала барвисту сумку, в яку влізає, за її висловом, "купа г...". Комусь така знадобилася за 70 грн.

Письменниця Світлана Поваляєва, 31 рік, виставила чи не найбільше речей — від шкіряної спідниці (вона легким рухом руки перетворювалася на шорти) до синього щура, який знімався у кліпі Анжеліки Рудницької "Іграшка". Як додаток до гризуна йшла блискуча сукня. Комплект продали за 50 грн.

30-річний Фагот з гурту "Танок на майдані Конго" пожертвував кепку та футболку з написом "Техно". Лисий покупець не пошкодував за картуза 50 грн, пояснивши, що скоро зима. Футболку придбали за 60.

Діля з проекту "НеДіля", 31 рік, віддав на аукціон купу шортів та штанів. У них він виступав і на "Таврійських іграх", і на "Червоній руті", якісь йому дорогі через те, що кишені на них нашивала співачка Росава. Продалися всі — в середньому по 70 грн.

Сашко Положинський, 33 роки, віддав усю колекцію головних уборів, які "світилися" у кліпах "Тартака". За кепки та шапки боротьба тривала запекла, кожну продали щонайдешевше за 60 грн.

27-річна Катя Чілі віддала улюблену подушку, схожу на рибину. Боротьба за неї розгорнулася між телевізійниками та гуртом "Крихітка Цахес". Заплативши 65 грн, музиканти перемогли.

А найбільше грошей вторгували за штани від Луї Франка, соліста гурту "Естетичне виховання".

Їх купили за 230 грн. Франк — бельгієць і придбав їх у Парижі. То були штани часів Другої світової війни. Він жодного разу ці галіфе не прав, тож вони зберегли притаманний сцені запах.

Дівчина, яка заплатила за них майже $50, отримала ще й подарунок — запрошення на презентацію нового альбому та на вечерю з одруженим Луї.

Найбільш "антигламурними" визнали шкарпетки з портретом ляльки Барбі, які ніхто ніколи не прав.

За вечір зібрали 4200 грн. Гроші передадуть на будівництво Будинку матері й дитини у Фастові.

Зараз ви читаєте новину «Катя Чілі продала подушку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі