пʼятниця, 24 лютого 2017 05:50

Катерина Осадча народила сина Юрію Горбунову

Автор: ФОТО З САЙТА www.jetsetter.ua
  Катерина Осадча та Юрій Горбунов із 2015 року з’являються на вечірках у парі. Разом ведуть передачу на телебаченні
Катерина Осадча та Юрій Горбунов із 2015 року з’являються на вечірках у парі. Разом ведуть передачу на телебаченні

18 лютого телеведуча 33-річна Катерина Осадча народила сина. Імені батька не розголошує. Останні два роки ходять чутки про її стосунки з шоуменом Юрієм Горбуновим, 46 років.

"Чудесные, красивые, талантливые Катя Осадчая и Юрий Горбунов, хочу вас обнять по-настоящему", — так у соц­мережі співачка 33-річна Джамала привітала Осадчу з народженням дитини.

Чутки про роман Осадчої з Горбуновим з'явилися влітку 2015 року. Тоді організувала закриту вечірку на його день народження.

Після того Юрія і Катерину не раз бачили разом на світських заходах та відпочинку. Пара не розголошує подробиць свого життя.

2001-го Осадча вийшла заміж за бізнесмена й нардепа Олега Поліщука. Через три роки розлучилися. У шлюбі народився син Ілля. Зараз йому 14 років.

— Усіх моїх чоловіків за останні 10 років можна перерахувати на пальцях однієї руки. У мене була мета — виростити сина й побудувати успішну кар'єру. Чоловікам важко було сюди вписатися, — розказала Катерина в одному з інтерв'ю. — Ілля вже дорослий, розумний та самостійний. Батько допомагає його виховувати. Разом відпочивають, грають у шахи, беруть уроки настільного тенісу.

Юрій Горбунов теж був одруженим. Із на 10 років старшою актрисою Людмилою прожив 20 років. Дітей не мали.

Зараз ви читаєте новину «Катерина Осадча народила сина Юрію Горбунову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі