вівторок, 10 серпня 2010 23:49

Катерина Царик знайшла обручку серед новорічних подарунків

Автор: фото: Ольга КАМЄНЄВА
  Кліпмейкер Катерина Царик примірює весільну сукню у студії дизайнерки Анни Осмєхіною. 21 серпня вона одружиться з оператором Юрієм Королем. Церемонія пройде у львівському Будинку вчених
Кліпмейкер Катерина Царик примірює весільну сукню у студії дизайнерки Анни Осмєхіною. 21 серпня вона одружиться з оператором Юрієм Королем. Церемонія пройде у львівському Будинку вчених

21 серпня кліпмейкер Катерина Царик, 27 років, вийде заміж за оператора 30-річного Юрія Короля. У цивільному шлюбі вони живуть дев"ять років.

— Із самого початку вирішили, що одружимося, коли станемо на ноги, — розповідає Катя у студії дизайнерки Анни Осмєхіної. Туди прийшла на примірювання весільної сукні. — Пропозицію Юра зробив мені у новорічну ніч. Під ялинку сховав коробки з подарунками. В одній я знайшла обручку. Юра запропонував стати його дружиною. Доки освідчувався, кілька разів збивався, бо дуже хвилювався. У цей момент почали дзвонити друзі та знайомі, вітали зі святами. На столі вибухнуло шампанське, загорілися бенгальські вогні. У метушні я забула йому відповісти. Коли все стихло, Юра мене спитав: "Чекай, я не зрозумів головного — ти згодна чи ні?" Я засміялася: "Вже дев"ять років із тобою живу — і не згодна?"

Катерина роздивляється сукню в дзеркало, поправляє фату. Заколює у волосся діадему.

На весілля запросять лише близьких родичів.

— Церемонія пройде у львівському Будинку вчених, де знімали фільм "Д"Артаньян і три мушкетери". Потім поїдемо на святкову вечерю у готельний комплекс "Цитадель". А наступного дня — у весільну подорож.  Спочатку хотіли поїхати на якісь острови, але ми любимо активний відпочинок. Тому вирушимо у тур Європою.

Після весілля Катя візьме чоловікове прізвище.

— Його зміню тільки у паспорті, у творчості лишуся Царик.

Катерина знімає кліпи для співаків Ані Лорак, Гайтани, Наталі Могилевської, Скрябіна та гурту "Грін Грей".

— Із нашими прізвищами постійно цікаві події відбуваються. Якось їхали у поїзді до Москви. На кордоні митники з прізвищ сміялися: "Король і Царик — це брат і сестра?"

З Юрієм познайомилася в Інституті кіно та телебачення.

— Я вчилася на другому курсі, Юра — на п"ятому. До знайомства зі мною він рідко навідувався до вузу, а потім почав щодня приходити. Раз на всю зарплату купив мені чорну вечірню сукню з глибоким вирізом на спині. Вдягла її лише раз. Потім у цьому платті зняла актрису для своєї курсової роботи. Він досі мені згадує: "Купив тобі таку розкішну сукню, а ти її лише раз одягла".

Згадує, як знайомила Юрія зі своїми батьками:

— У нас вийшло не так, як це прийнято. О першій ночі Юра проводив мене додому. Моя мама запропонувала йому лишитися, бо він жив в іншому кінці міста. З його мамою випадково познайомилася. Разом з друзями заїхали до нього забрати якісь речі. Вона саме з роботи прийшла. Була заклопотана, тому на мене особливої уваги не звернула. Потім Юра повіз мене до себе на дачу. На другий день його тьотя і мама сказали: "Всьо, Катя вже наша". Хочемо з Юрою мати двох дітей — дівчинку і хлопчика. Назву їх Філіпом і Кароліною. Підбирала імена під Юрине прізвище. Уявляю, як дівчата зітхатимуть: "Ох, это же Фил".

Зараз ви читаєте новину «Катерина Царик знайшла обручку серед новорічних подарунків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі