понеділок, 23 січня 2006 13:22

Ісус Христос випадково не з"являється

"Сниться, наче я у воді по пояс. Вода не дуже чиста, але й не брудна, якась зеленкувата — як море. І ось я бреду, добираюся до місця, де під водою розсипані квіти — великі та білі. Намагаюся до них дотягтися, але чую, як хтось каже: тут можна провалитися... Маю відчуття, що йду по воді, як Ісус Христос... З повагою Ольга Бартич зі Львова".

Море сниться зазвичай до неспокійного, бурхливого життя. Вода, під нею білі квіти — чи не до заміжжя це? Проте закрадаються сумніви. Поява відчуття впевненості ("як Ісус Христос") — свідчення правильності вибору.

"Пише вам житель села Тулин Борщівського району Тернопільської області Роман Томпальський. Навесні 2004 року наснився дивний сон. Намагався розгадати з допомогою друзів, знайомих — безрезультатно. Бачив, як із неба, в самому кінці сусіднього городу, сходить (дуже низько над землею) Ісус Христос. І чув, як Він, Господь, промовив до мене: "Ти виконуєш роботу, що її роками не можеш зрушити з місця. Розгадай загадку, пов'язану з коренем калини. Коли ти розгадаєш її, тієї ж миті все зрушиться".

Я побачив викопану траншею, над якою звисали три переплетені корінчики. А праворуч ріс і розпускав зелені листочки приблизно три-чотирирічного віку кущ калини. Уві сні я відчув, що розгадка якось пов'язана з духовністю. Наступного дня, о тій самій порі — вранці, знову побачив у сні Ісуса Христа. Він дуже привітно розмовляв зі мною. На жаль, я нічого не запам'ятав. Прокинувся і зрозумів, що справді роками не можу зрушити з місця роботу і що вона не приносить успіху..."

Господь промовив до мене: "Ти виконуєш роботу, що її роками не можеш зрушити з місця"

Шановний добродію Романе! Очевидно, ви трохи забобонна й залежна від обставин та оточення людина. Більше того, досі вам не вдалося реалізувати свої таланти вповні. Прагнення залишаються прагненнями ще й тому, що покладаєтеся здебільшого не на себе, а на якихось авторитетів, творите кумирів. Загалом ви людина добросовісна, мирна, справедлива, але, можливо, згаяли багато часу, не стали тим, ким хотіли. Пишу про це з жалем, бо розумію, що сни часом провокують на хибне тлумачення, яке може завдати болю. Кому ж, як не вам, розібратися у цих снах-тривогах?

Образ Ісуса Христа випадково не з'являється, а лише тоді, коли людина "втрачає себе", потребує підтримки, захисту. Та й калина може снитися як до веселощів, любощів, так і до перешкод, певних труднощів, що їх слід сміливіше долати.

Зараз ви читаєте новину «Ісус Христос випадково не з"являється». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі