вівторок, 27 лютого 2018 05:30

Ірина Венгер померла після дня народження

Автор: www.facebook.com / Ira Venger
  Ірина ­Венгер працювала у Львів­ському університеті імені Івана ­Франка. У неї залишився ­чоловік та 2-річний син
Ірина ­Венгер працювала у Львів­ському університеті імені Івана ­Франка. У неї залишився ­чоловік та 2-річний син

У Львові поховали журналістку Ірину Венгер. Померла від раку 16 лютого. Напередодні відсвяткувала 31-й день народження.

— Ірина завжди впадала в очі — гарно вдягалася, була весела та яскрава, — говорить колега Параска Дворянин, 46 років. — Нічого не свідчило, що може так скоро покинути нас. Знала, що в неї рак. Але була впевнена, що подолає його.

Ірина Венгер працювала асистенткою кафедри радіо­мовлення і телебачення на факультеті журналістики Львівського університету ім. Івана Франка. Була журналісткою "Головних новин Львова" на ТРК "Люкс" і програми розслідувань "Хто тут живе?". Працювала редактором проектів "Історична правда з Вахтангом Кіпіані", "Правокація" та інформаційної програми "Огляд дня" на телеканалі "ЗІК".

— Іра була світла людина, — додає Дворянин. — Коли разом робили на телебаченні, часто дискутували на різні теми. Вона була цілеспрямована і працьовита. Постійно переймалася студентами факультету. Завжди намагалася створити такі умови, щоб вони отримували вищі оцінки.

В Ірини Венгер залишилися батьки, чоловік Вадим і син 2-річний Матвій.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Венгер померла після дня народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі