четвер, 22 липня 2021 11:20

Ірина Борис утопилася в морі

В Іспанії загинула 47-річна Ірина Борис із Бережан на ­Тернопільщині. З родиною відпочивала на морі. Коли купалася із 6-річним сином, їх накрила хвиля. Чоловік кинувся на допомогу. Спіймав хлопчика. У цей час нова хвиля накрила його дружину й віднесла в море. Рятувальники знайшли її за кілька хвилин. Коли привезли до лікарні, була в комі. До тями так і не прийшла.

Автор: ФОТО З САЙТА TERNOGRAD.TE.UA
  Ірина Борис жила в Іспанії 10 років. З чоловіком виховували двох дітей
Ірина Борис жила в Іспанії 10 років. З чоловіком виховували двох дітей

Ірина Борис закінчила Львівську комерційну академію. Працювала у фінансовому відділі Бережанської міськради. 10 років тому поїхала на заробітки в Іспанію. Вивчила мову, влаштувалася на роботу в туристичну фірмі. Була заміжня. З чоловіком-іспанцем виховували двох дітей.

— Іринка була освічена, знала кілька мов. При цьому залишилася прекрасною матір'ю і дружиною: дбала про дітей, будинок завжди тримала в чистоті, смачно готувала. Її чоловік нарадуватися не міг, що має таку жінку. Часто говорив: "Краще моєї Іринки в цілому світі не знайдеш", — каже тітка Мирослава Білик.

Ірину Борис поховали в ­Бережанах. Так вирішили її батьки.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Борис утопилася в морі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі