середа, 19 вересня 2007 14:50

Інна Чурикова потрапила в автокатастрофу

  В Інни Чурикової забиті спина та хребет
В Інни Чурикової забиті спина та хребет

У суботу, 15 вересня, російська акторка Інна Чурикова, 65 років, потрапила в аварію. Її збила машина "рено" навпроти власного будинку, коли вона йшла до супермаркету. Ударом Інну Михайлівну кинуло на капот. Коли машина загальмувала, жінка впала.

— Слава Богу, що я їхав на невеликій швидкості, — каже 42-річний водій Олексій. — Інна Михайлівна з"явилася на дорозі раптово. З лівого боку стояли припарковані авто, і я не міг розгледіти за ними жінку.

Після зіткнення Олексій посадив Чурикову в автомобіль і повіз до травмпункту. Він не впізнав акторку.

— Ми вкололи Інні Михайлівні знеболювальне, бо вона корчилася від болю. Забиття спини та хребта в її віці можуть погано позначитися на здоров"ї, — кажуть лікарі.

Мама весь час витає у хмарах

Тепер Чурикова обстежується в одній із клінік Москви. Її постійно супроводжує син Іван Панфілов, 29 років.

— Мама весь час витає десь у хмарах, — каже Іван. — Мабуть, коли вона переходила дорогу, повторювала якусь роль.

Інна Чурикова — акторка московського театру "Ленком". 28 лютого 2005-го її колега по сцені Микола Караченцов теж потрапив в автокатастрофу. Він був за кермом свого автомобіля "Фольксваґен Пассат". Чурикова й Караченцов разом грали у виставі "Соррі" режисера Гліба Панфілова, колишнього чоловіка Інни Михайлівни.

Зараз ви читаєте новину «Інна Чурикова потрапила в автокатастрофу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі